Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Echt-Susteren

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in Echt-Susteren? Aan de hand van deze site vind je relevante info. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor wie het geschikt is. Tevens vertellen we meer over de actuele gerechten opties. Je kunt natuurlijk ook direct instellingen vergelijken. Tevens kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioLimburg
GemeenteEcht-Susteren
PlaatsEcht-Susteren
Postcode6101
Website gemeentewww.echt-susteren.nl
kant-en-klaar-maaltijden-echt-susteren

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Echt-Susteren?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een verse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Probeer onder andere: Spareribs met patat en salade & Couscous, kip, mergueze worst. In onderstaand blok beschrijven we heel uiteenlopende groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Ouderen / senioren: Ouderen laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 70-plussers zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën is wat opgenomen in het assortiment. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, feestjes en hobbies moeten gecombineerd worden. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan soms even teveel gevraagd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Alleenstaanden: Werk, school, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken is simpelweg niet altijd mogelijk. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Echt-Susteren: wat moet ik kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Echt-Susteren dan zijn er in feite drie keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: hoe groot het aanbod is, budget, versheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Echt-Susteren? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal om de week afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. De oplossing indien u geen beschikking heeft over een keuken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-echt-susteren

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna verstrekken we een verzameling grote bedrijven voor warme maaltijden in Echt-Susteren. Per bezorgservice bekijk je praktische info zoals aanbod en de prijzen. Tik op de button van een bedrijf om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bedrijven van bezorgmaaltijden

Hierna vind je een opsomming van lokaal georiënteerde organisaties. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, cateraars, zorginstellingen, stichtingen, slagerijen. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in Cranendonck, Nederweert en Roerdalen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR SyncoDorpstraat 916095 AGBaexem
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Woonzorgcentrum St. CharlesOp de Bos 26093 NCHeythuysen
Proteion – De KreppelCatharina Daemenstraat 16093 KEHeythuysen
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
Schema met kleinschalige bezorgservices van bezorgmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Echt-Susteren

Juist bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Bedrijven laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In dit soort situaties wil je graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak maken zij hiervoor afspraken met landelijke leveranciers van magnetronmaaltijden in Echt-Susteren. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • De grotere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een gezonde en voedzame maaltijd eten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: groenterijke gerechten snel op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Echt-Susteren normaliter aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 componenten. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit 100% Hollandse kost, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire inspiratie. Bijv. Vegetarische lasagna, spinazie of Rundvlees, rode kool, aardappelpuree.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 minuten op 100 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Opwarmen gaat in zo’n 6 tot 12 minuten op 600 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Echt-Susteren.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Echt-Susteren?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €5,85. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,75) en nagerecht (vanaf €0,95).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook is er de maaltijdservice Echt-Susteren. Onder andere grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ten derde kun je soms ook terecht bij zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Echt-Susteren?
Via www.echt-susteren.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Verder zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Nieuwstadt
 • Roosteren
 • Susteren
 • Sint Joost
 • Echt
 • Maria Hoop
 • Koningsbosch