Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Koningsbosch

Zoek je een leverancier voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Koningsbosch? Via onze site tref je alle belangrijke aspecten. We vertellen je wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Daarbij leggen we alles uit over de verschillende maaltijdopties. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioLimburg
GemeenteEcht-Susteren
PlaatsKoningsbosch
Postcode6104
Website gemeentewww.echt-susteren.nl
kant-en-klaar-maaltijden-koningsbosch

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Koningsbosch?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals gerechten als: Garnalensoep en/of Doperwtenpuree. In de volgende paragraaf bekijk je heel uiteenlopende groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: 75-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De maaltijden zijn erg voedzaam, zijn niet zo zout en vet en kan men eenvoudig opwarmen. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de werking van hersenen te stimuleren. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, glutenvrij, zoutarm, eiwitrijk, en koolhydraatarm, natriumarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Studenten: Studeren, muziek en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere dag boodschappen doen en koken lukt vaak gewoon niet. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Koningsbosch: hoe werkt dat?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Koningsbosch dan bestaan er 3 alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke vorm heeft zo zijn voors en tegens. Zo verschillen de op het gebied van: hoe groot het aanbod is, financiën, smaak en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Koningsbosch? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Doorgaans per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Erg handig op het moment dat u geen keuken heeft en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-koningsbosch

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met grote leveranciers van warme maaltijden in Koningsbosch. Per instantie check je specificaties zoals het huidige assortiment en het tarief. Kies een instelling voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale organisaties van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hieronder vind je een opsomming van plaatselijke leveranciers. Denk dan aan welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen, slagerijen, cateraars. Op deze site vind je ook organisaties in Baexem, Grathem en Beegden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
SPAR SyncoDorpstraat 916095 AGBaexem
Woonzorgcentrum St. CharlesOp de Bos 26093 NCHeythuysen
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
Weergave met plaatselijke leveranciers van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Koningsbosch

Juist bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Onderstaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In dit soort situaties wil je graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgorganisaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Meestal hebben ze afspraken gemaakt met landelijke organisaties voor magnetronmaaltijden in Koningsbosch. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je advies inwinnen over de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. Kinderen kunnen zo een gezonde en voedzame maaltijd nuttigen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Koningsbosch de basis aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Koninginnesoep met kip of Sperziebonen.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit kan in ongeveer 25 – 40 minuten op 120 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 – 12 minuten op 500 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Koningsbosch.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Koningsbosch?
De prijzen van de gerechten zijn heel divers. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,65. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (zo’n €6,25. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Heb je graag iets voor en na? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,55) en toetje (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook heb je natuurlijk de maaltijdservice Koningsbosch. Dit zijn vaak professionele keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Echt-Susteren?
Via de uitleg op www.echt-susteren.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Ook zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.