Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Susteren

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor kant en klaar maaltijden bestellen in Susteren? Via onze site bieden we alles wat je moet weten. We leggen je uit wat een maaltijdservice is, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij leggen we alles uit over de diverse type gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar organisaties vergelijken. Tevens kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Surf dan eerst verder naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je vandaag nog bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioLimburg
GemeenteEcht-Susteren
PlaatsSusteren
Postcode6114
Website gemeentewww.echt-susteren.nl
kant-en-klaar-maaltijden-susteren

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check de scherpe aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Susteren?

Houd je niet van koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en heb je geen grote keuken nodig. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Kies bijvoorbeeld voor: Kippenvlees in kerriesaus of Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen. In onderstaande tekst check je voorbeelden van doelgroepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Ouderen / senioren: Senioren bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kan men eenvoudig opwarmen. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aangemalen, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, en vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die kant-en-klaar oplossingen hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, hobbies en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke dag iets gezonds klaarmaken is soms teveel gevraagd. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Susteren: waar kan ik uit kiezen?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Susteren dan heb je feitelijk 3 keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: aantal maaltijden, tarieven, smaak en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Susteren? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Normaal per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing indien u geen keuken heeft of als er lichamelijke beperkingen zijn. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-susteren

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema doorzoek je eenvoudig een opsomming van professionele organisaties voor warme maaltijden in Susteren. Per bedrijf doorzoek je eenvoudig uitleg over aantal maaltijden en vanafprijs. Tik op de button van een instantie voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale leveranciers van kant-en-klaar maaltijden

In de tabel hierna vind je een weergave van lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen. Denk dan aan supermarkten, zorginstellingen, cateraars, slagerijen, stichtingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Koningsbosch, Maria Hoop en Ohé en Laak.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
SPAR SyncoDorpstraat 916095 AGBaexem
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
Weergave met lokale organisaties van opwarmmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Susteren

Ook bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. In dit soort situaties wil je graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal hebben ze afspraken gemaakt met landelijke bedrijven voor magnetronmaaltijden in Susteren. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een smakelijke en gezonde maaltijd nemen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Susteren zich aan moeten houden. Tussen de 175 en 200 gram groente, natriumarm, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vis of vlees en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket vind je informatie over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Heldere kippensoep & Gestoofde peertjes.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je plaatst de maaltijd ongeveer 30 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 10 minuten op 500 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Susteren.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Susteren?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type gerecht zie je terug in de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €6,25. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,40) en toetje (vanaf €1,10).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice Susteren. Voorbeelden zijn speciaal ingerichte keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tenslotte hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Echt-Susteren?
Op www.echt-susteren.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarbij bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.