Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Landgraaf

Opties achterhalen voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Landgraaf? Middels onze site verstrekken we meer informatie. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor wie het geschikt is. Tevens gaan we verder in op de actuele type maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De smaak is echt prima en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Zijn er onduidelijkheden? Scroll dan eerst naar beneden naar de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioLimburg
GemeenteLandgraaf
PlaatsLandgraaf
Postcode6371
Website gemeentewww.landgraaf.nl
kant-en-klaar-maaltijden-landgraaf

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Landgraaf?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree en/of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. In onderstaand blok benoemen we diverse groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De menu’s zijn tegenwoordig erg gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, zoutarm, eiwitrijk, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, school en sport vragen veel van onze tijd. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: Studie, de fitness en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Zorgen voor gezond eten kan dan vaak lastig zijn. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Landgraaf: welke zijn geschikt?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Landgraaf dan zijn er in feite 3 opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, tarieven, versheid en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Landgraaf? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Dikwijls wekelijks of om de week op locatie geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Erg handig in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-landgraaf

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hierna verstrekken we een verzameling landelijke keukens voor warme maaltijden in Landgraaf. Per instantie vind je uitleg over het type maaltijden en de prijzen. Tik op de knop van een organisatie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bezorgservices van thuismaaltijden

Hierna bieden we een overzicht met kleinschalige bedrijven. Dit kunnen zijn supermarkten, stichtingen, cateraars, zorginstellingen, slagerijen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Vaals, Valkenburg aan de Geul en Voerendaal.

LeverancierAdresPostcodePlaats
DinnerTime!Dr. Schaepmanstraat 186371 EJLandgraaf
BuurtzorgLokerstraat 286413 ENHeerlen
Durpswinkel Rode BeukKloosterstraat 576369 ABSimpelveld
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
Smakelijk eten – warme maaltijdserviceAmmonieterf 576413 KPHeerlen
BuurtzorgMaastrichterlaan 806374 VSLandgraaf
MeanderGroepKerkraderweg 766416 CKHeerlen
Keurslager LochtmanBenzenraderweg 906417 STHeerlen
De Keuken BaronesKerkstraat 16A6374 HKLandgraaf
ZondagsvleesBuizerdweg 116374 BSLandgraaf
Opsomming met regionale maaltijdservices van senioren maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Landgraaf

Met name ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls hebben ze afspraken gemaakt met erkende leveranciers van magnetronmaaltijden in Landgraaf. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je tips en info aanvragen voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het eten en het drinken.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Landgraaf aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en ten minste 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent 3 aspecten. Als eerste heb je natuurlijk de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijv. Speklapje, snijbonen spek, gekookte aardappelen en Varkenslapjes in jus.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 25 minuten op 120 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Landgraaf.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Landgraaf?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke bezorgservice heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (zo’n €5,85. Voor een tafeltje dekje maaltijd ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,45) en nagerecht (vanaf €0,90).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Als tweede mogelijkheid kan je je wenden tot de maaltijdservice Landgraaf. Dat zijn bijvoorbeeld cateringbedrijven en grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tenslotte kun je soms ook terecht bij zorgaanbieders en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Landgraaf?
Door middel van www.landgraaf.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarnaast bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.