Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Voerendaal

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Voerendaal? Op kantenklaarmaaltijden.com lees je tips en adviezen. We leggen je uit wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer behandelen we ook de aanwezige maaltijd-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct organisaties vergelijken. Als laatste kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar de meestgestelde vragen. Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioLimburg
GemeenteVoerendaal
PlaatsVoerendaal
Postcode6367
Website gemeentewww.voerendaal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-voerendaal

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Hoe werkt de maaltijdservice in Voerendaal?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Nasi goreng speciaal, kip in satésaus & Koolvisfilet in mosterdsaus. Hierna lees je informatie over meerdere segmenten Nederlanders die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

 • Ouderen en bejaarden: Senioren die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zijn super gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en kan men eenvoudig opwarmen. Voor 70-plussers zijn voedzame gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aanglutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm, en koolhydraatarm, diabetes, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, school en sport vragen veel van onze tijd. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Jongvolwassenen: School, werken, sport en afspraken met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er zitten lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Voerendaal: wat zijn de mogelijkheden?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Voerendaal dan heb je eigenlijk drie keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, budget, smaak en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Voerendaal? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Een uitkomst op het moment dat u zelf niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-voerendaal

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema vind je een overzicht met bekende aanbieders van warme maaltijden in Voerendaal. Per bedrijf doorzoek je eenvoudig details als het soort gerechten dat ze aanbieden en de prijzen. Tik op de knop van een bezorgservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale leveranciers van bezorgmaaltijden

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een weergave van plaatselijke leveranciers. Onder andere slagerijen, stichtingen, supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook organisaties in Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Valkenburg aan de Geul.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
DinnerTime!Dr. Schaepmanstraat 186371 EJLandgraaf
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
ZondagsvleesBuizerdweg 116374 BSLandgraaf
Durpswinkel Rode BeukKloosterstraat 576369 ABSimpelveld
De Keuken BaronesKerkstraat 16A6374 HKLandgraaf
BuurtzorgMaastrichterlaan 806374 VSLandgraaf
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Overzicht met kleinschalige leveranciers van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Voerendaal

Juist bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand lichten we enkele situaties toe van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgorganisaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter is dit contractueel geregeld met populaire bezorgers van magnetronmaaltijden in Voerendaal. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. Kinderen kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd gebruiken wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Voerendaal aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de sticker op de doos vind je voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 onderdelen. Als eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. O.a. Speklapje, snijbonen spek, gekookte aardappelen of Rode bieten met een speklap en jus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer een half uur op 125 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 tot 12 minuten op 550 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Voerendaal.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Voerendaal?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type gerecht beïnvloedt de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €6,35. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,55) en toetje (vanaf €0,90).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder kan je kiezen voor de maaltijdservice Voerendaal. Het gaat hier om speciaal ingerichte keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tenslotte onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Voerendaal?
Via de uitleg op www.voerendaal.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Tevens zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Klimmen
 • Ransdaal