Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Gulpen-Wittem

Direct mogelijkheden bekijken voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Gulpen-Wittem? Hieronder lees je relevante info. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice inhoudt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Evenzeer gaan we verder in op de actuele soorten gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Als laatste kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het eten is erg smaakvol en het staat binnen mum van tijd op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Kom je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioLimburg
GemeenteGulpen-Wittem
PlaatsGulpen-Wittem
Postcode6271
Website gemeentewww.gulpen-wittem.nl
kant-en-klaar-maaltijden-gulpen-wittem

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk de lopende aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Gulpen-Wittem?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en heb je geen grote keuken nodig. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Populair zijn bijvoorbeeld: Bruine bonen maaltijdsoep of Spaghetti, tonijn, kappertjes. Hierna check je allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Ouderen: Senioren bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze gerechten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn niet zo zout en vet en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, lactosevrij, gemalen, zoutarm, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Families met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, school en sport moeten gecombineerd worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: Een drukke baan, sport en andere vrijetijdsbestedingen: er komt dagelijks heel veel op ons af. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Gulpen-Wittem: hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Gulpen-Wittem dan bestaan er drie opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijdvorm heeft zowel voor- als nadelen. Hieronder lees je meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, kwaliteit en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Gulpen-Wittem? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaliter wekelijks of om de week aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Zeer geschikt als u niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-gulpen-wittem

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder bekijk je een opsomming van grote leveranciers van warme maaltijden in Gulpen-Wittem. Per bedrijf tref je uitleg over aanbod en de kosten. Druk op de knop van een leverancier om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instanties van senioren maaltijden

In onderstaand schema bieden we een weergave van regionale leveranciers. Onder andere slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook bedrijven en organisaties in Stein, Beek en Meerssen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant TalentinoVan Eynattenstraat 26269 CHMargraten
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
SPAR ColenDalestraat 236262 NPBanholt
Keurslagerij PinckaersKerkstraat 12A6245 CBEijsden
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
SPAR MaaltijdserviceKerkstraat 16321 AHWijlre
Keurslager DumontMaastrichterlaan 78A6291 ETVaals
Opsomming met kleinschalige maaltijdservices van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Gulpen-Wittem

Ook zakelijke klanten maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren of bedrijfspanden bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorginstellingen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal hebben ze een overeenkomst met professionele organisaties voor magnetronmaaltijden in Gulpen-Wittem. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Veel thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. Kinderen kunnen zo een lekkere en gezonde maaltijd eten alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Gulpen-Wittem in Nederland aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat meestal een tabel met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een normale kant en klaar maaltijd bestaat uit 3 componenten. Als eerste is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. O.a. Stamppot witte kool/appel/kerrie met slavink & Gewokte spinazie.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 125 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Gulpen-Wittem.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Gulpen-Wittem?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren liggen ver uit elkaar. Elke bezorgdienst heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type gerecht heeft effect op de kosten. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,70. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €5,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,35) en/of een toetje na (vanaf €1,30).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice Gulpen-Wittem. Dat zijn bijvoorbeeld speciaal ingerichte keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ten derde zijn er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Gulpen-Wittem?
Via de info op www.gulpen-wittem.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Wijlre
 • Slenaken
 • Elkenrade
 • Eys
 • Wittem
 • Epen
 • Mechelen
 • Beutenaken
 • Heijenrath
 • Reijmerstok
 • Ingber
 • Gulpen