Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Stein

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Stein? Middels onze site verstrekken we alles wat je moet weten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice inhoudt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Eveneens gaan we dieper in op de beschikbare gerecht-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar bedrijven vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioLimburg
GemeenteStein
PlaatsStein
Postcode6171
Website gemeentewww.gemeentestein.nl
kant-en-klaar-maaltijden-stein

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Stein?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een lekkere kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals gerechten als: Aardappelrösti en/of Thaise viscurry, roerbakmix, gekookte rijst. In onderstaande tekst beschrijven we enkele voorbeelden van groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: 70-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze gerechten zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor de oudere doelgroep is een verantwoorde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, en natriumarm, vegetarisch, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Studie, werk en hobby’s wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden lukt dan niet altijd. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, muziek en feestjes met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten zit er dan soms gewoon niet in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Stein: wat zijn de mogelijkheden?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Stein dan heb je eigenlijk drie keuzemogelijkheden: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, financiën, houdbaarheid en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Stein? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel elke week 1 keer bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Ideaal indien u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-stein

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel bekijk je een database met grote aanbieders van warme maaltijden in Stein. Per organisatie bieden we details als het soort gerechten dat ze aanbieden en budget. Klik op een bedrijf voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor kant-en-klaar maaltijden

In het schema hierna bieden we een weergave van lokaal georiënteerde bezorgservices. Dat zijn bijv. slagerijen, stichtingen, welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen. Op deze website vind je ook organisaties in Roermond, Roerdalen en Echt-Susteren.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Slagerij VeugenMarkt 100a6191 JKBeek
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Veronique KooktAdres: Wethouder Sangersstraat 466191 NABeek
BuurtzorgBandkeramiek Straat 66181 CLElsloo
Envida MaaltijdenAbtstraat 2a6211 LSMaastricht
De BeyartBrusselsestraat 386211 PGMaastricht
SPAR MaaltijdserviceBongerd 86176 AWSpaubeek
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
Database met lokaal georiënteerde leveranciers van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Stein

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als werkgever wil je dan graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentra (o.a. woongroepen en dagbestedingen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In de regel hebben ze afspraken gemaakt met grote keukens voor magnetronmaaltijden in Stein. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. Kinderen kunnen zo een smaakvolle en gezonde maaltijd nuttigen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de mogelijkheden: voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Stein aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, maximaal 2 gram zout, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Om te beginnen zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Gebonden kerrie-champignonsoep.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer een half uur op 100 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 4 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Stein.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Stein?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €5,75. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,70) en/of een toetje na (vanaf €1,10).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Stein. We hebben het dan over cateraars en/of gespecialiseerde keuken die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tevens kun je soms ook terecht bij zorggroepen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Stein?
Op www.gemeentestein.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Urmond