Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Valkenburg aan de Geul

Zoek jij opties voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Valkenburg aan de Geul? Hieronder vind je relevante info. We omschrijven precies wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor wie het geschikt is. Verder gaan we dieper in op de verschillende maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdservices vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Ze smaken ontzettend goed en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar de meestgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioLimburg
GemeenteValkenburg aan de Geul
PlaatsValkenburg aan de Geul
Postcode6301
Website gemeentewww.valkenburg.nl
kant-en-klaar-maaltijden-valkenburg-aan-de-geul

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Valkenburg aan de Geul?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smakelijke kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het wordt steeds populairder. Zoals eten als: Linzensoep met bleekselderij & Daging rendang, Atjar tjampoer, Bami goreng. In het gedeelte hierna benoemen we allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Ouderen laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Aan de hand van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De gerechten zijn super gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor senioren zijn voedzame gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. Denk bijvoorbeeld aangemalen, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en natriumarm, koolhydraatarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, school en sport moeten gecombineerd worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Een drukke baan, muziek en familie en vrienden: we hebben het erg druk. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Valkenburg aan de Geul: hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Valkenburg aan de Geul dan zijn er in feite 3 varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om de breedte van het assortiment, prijs, kwaliteit en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Valkenburg aan de Geul? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Vaak elke 2 weken bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Een uitkomst in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-valkenburg-aan-de-geul

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de tabel hierna check je een lijst met bekende bedrijven voor warme maaltijden in Valkenburg aan de Geul. Per organisatie verstrekken we relevante zaken zoals aantal maaltijden en budget. Selecteer een instantie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instellingen voor senioren maaltijden

In onderstaand schema bieden we een weergave van gemeentelijke bedrijven. Dit kunnen zijn cateraars, slagerijen, welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten. Op deze site vind je ook aanbieders in Maastricht, Meerssen en Gulpen-Wittem.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager DumontMaastrichterlaan 78A6291 ETVaals
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
Restaurant TalentinoVan Eynattenstraat 26269 CHMargraten
SPAR ColenDalestraat 236262 NPBanholt
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
SPAR MaaltijdserviceKerkstraat 16321 AHWijlre
Schema met lokaal georiënteerde aanbieders van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Valkenburg aan de Geul

Ook kantoren en bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Organisaties laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak is dit contractueel geregeld met professionele leveranciers van magnetronmaaltijden in Valkenburg aan de Geul. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Valkenburg aan de Geul in Nederland aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, weinig zout (max 2 gram), zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de verpakking staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Het avondeten kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst een ruime portie groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En als laatste heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Typisch Nederlandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Zoals Minestrone maaltijdsoep & Vegetarische pastaschotel met tomaten.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 35 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Opwarmen gaat in zo’n 6 tot 12 minuten op 600 – 850 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Valkenburg aan de Geul.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Valkenburg aan de Geul?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen en voorwaarden. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,75. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (zo’n €5,95. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,60) en/of een toetje na (vanaf €1,35).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. In aanvulling daarop is er de maaltijdservice Valkenburg aan de Geul. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Als laatste hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Valkenburg aan de Geul?
Via de info op www.valkenburg.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarbij bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Walem
 • Berg en Terblijt
 • Schin op Geul