Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Beekdaelen

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Beekdaelen? Via deze website lees je meer informatie. We vertellen je wat een maaltijdservice precies is, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Ook leggen we alles uit over de verschillende soorten maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje bedrijven vergelijken. Als laatste kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioLimburg
GemeenteBeekdaelen
PlaatsBeekdaelen
Postcode6365
Website gemeentewww.beekdaelen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-beekdaelen

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Beekdaelen?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Selecteer bijvoorbeeld: Snijbonen met een kipfilet en Stamppot Andijvie met spekjes. In onderstaand blok benoemen we voorbeelden van doelgroepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: 70-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen te beschermen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, gemalen, en natriumarm, vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Door die service kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Families met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, feestjes en hobbies moeten gecombineerd worden. Even tussendoor koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, hobbies en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere avond voor jezelf koken is soms teveel gevraagd. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Beekdaelen: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Beekdaelen dan bestaan er drie keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type heeft zowel voor- als nadelen. Hieronder lees je meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, versheid en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Beekdaelen? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Dikwijls om de week aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Zeker praktisch als u zelf niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-beekdaelen

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In het volgende schema check je een database met erkende keukens voor warme maaltijden in Beekdaelen. Per bedrijf bekijk je uitleg over assortiment en budget. Tik op de knop van een maaltijdservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke organisaties van senioren maaltijden

In de volgende tabel verstrekken we een database met lokaal georiënteerde aanbieders. Bijvoorbeeld stichtingen, welzijnsorganisaties, supermarkten, slagerijen, cateraars. Op dit portaal vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Meerssen, Eijsden-Margraten en Vaals.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
Durpswinkel Rode BeukKloosterstraat 576369 ABSimpelveld
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
DinnerTime!Dr. Schaepmanstraat 186371 EJLandgraaf
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
ZondagsvleesBuizerdweg 116374 BSLandgraaf
De Keuken BaronesKerkstraat 16A6374 HKLandgraaf
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
Overzicht met regionale instellingen van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Beekdaelen

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Onderstaand lichten we enkele situaties toe van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook veel zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In de regel hebben ze een overeenkomst met bekende aanbieders van magnetronmaaltijden in Beekdaelen. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen op die manier een verse en gezonde maaltijd gebruiken wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Probeer het zelf: voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Beekdaelen in de regel aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos staat vaak meer info over de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er typische Hollandse recepten, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Kip in kerriesaus, doperwten, rijst en Kipfilet in roomsaus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer een half uur op 120 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Beekdaelen.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Beekdaelen?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,75. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (om en nabij de €6,55. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,50) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,50).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. In aanvulling daarop kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Beekdaelen. Dat zijn bijvoorbeeld speciaal ingerichte keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ook onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Beekdaelen?
Via www.beekdaelen.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarnaast heb je soms ook recht op zorg via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Bingelrade
 • Jabeek
 • Nuth
 • Merkelbeek
 • Schinveld
 • Doenrade
 • Oirsbeek
 • Schinnen
 • Amstenrade
 • Wijnandsrade
 • Hulsberg
 • Schimmert
 • Sweikhuizen
 • Puth