Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Simpelveld

Wil je alles weten over verse kant en klaar maaltijden bestellen in Simpelveld? Via deze website check je aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens leggen we alles uit over de verschillende type maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioLimburg
GemeenteSimpelveld
PlaatsSimpelveld
Postcode6369
Website gemeentewww.simpelveld.nl
kant-en-klaar-maaltijden-simpelveld

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Simpelveld?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een gezonde kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Zoals maaltijden als: Chili con carne & Erwtensoep met rookworst. In onderstaand blok tref je verschillende groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De producten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is gezond eten cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de hersenen te beschermen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en koolhydraatarm, natriumarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, feestjes en hobbies vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Afgestudeerden: Studeren, hobby’s en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Simpelveld: welke zijn geschikt?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Simpelveld dan heb je drie varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in aantal maaltijden, prijs, herkomst producten en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Simpelveld? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaal per 6 of 12 stuks bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Een uitkomst op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-simpelveld

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hierna vind je een weergave van grote aanbieders van warme maaltijden in Simpelveld. Per organisatie vind je relevante zaken zoals aanbod en het tarief. Klik op de button van een instelling voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bezorgservices van senioren maaltijden

Hieronder check je een verzameling lokaal georiënteerde instellingen. Dit kunnen zijn stichtingen, slagerijen, supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op deze website vind je ook organisaties in Gulpen-Wittem, Vaals en Beekdaelen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Durpswinkel Rode BeukKloosterstraat 576369 ABSimpelveld
BuurtzorgMaastrichterlaan 806374 VSLandgraaf
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
BuurtzorgLokerstraat 286413 ENHeerlen
De Keuken BaronesKerkstraat 16A6374 HKLandgraaf
Smakelijk eten – warme maaltijdserviceAmmonieterf 576413 KPHeerlen
MeanderGroepKerkraderweg 766416 CKHeerlen
ZondagsvleesBuizerdweg 116374 BSLandgraaf
DinnerTime!Dr. Schaepmanstraat 186371 EJLandgraaf
Database met gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van thuismaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Simpelveld

Met name ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook veel zorginstellingen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire keukens voor magnetronmaaltijden in Simpelveld. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd opeten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Simpelveld de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en voldoende eiwitten. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een reguliere maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Zoals Stukjes rundvlees in saus & Spaghettischotel bolognese.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Dit kan in ongeveer 20 minuten op 120 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 4 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Simpelveld.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Simpelveld?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel divers. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. Met name het type gerecht heeft effect op de kosten. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (zo’n €5,85. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,30) en toetje (vanaf €1,10).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook is er de maaltijdservice Simpelveld. Dat zijn bijvoorbeeld grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tenslotte onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Simpelveld?
Op de website www.simpelveld.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Baneheide
 • Bocholtz