Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Kudelstaart

Wil je verse kant en klaar maaltijden bestellen in Kudelstaart? Op kantenklaarmaaltijden.com vind je alles wat je moet weten. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Verder bespreken we de verschillende type maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en er is heel veel variatie in het aanbod. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Holland
GemeenteAalsmeer
PlaatsKudelstaart
Postcode1433
Website gemeentewww.aalsmeer.nl
kant-en-klaar-maaltijden-kudelstaart

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Kudelstaart?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals eten als: Veget. pastaschotel, penne, gedroogde tomaten en/of Appel pannenkoek. Hieronder vind je verschillende groepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

  • Senioren: Oudere mensen hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Geholpen door deze senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze kant-en-klaar producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen gezond te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
  • Families: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten gecombineerd worden. Even snel een maaltijd maken is dan soms even teveel gevraagd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
  • Studenten: Studie, de sportschool en feestjes met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Kudelstaart: wat is het aanbod?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Kudelstaart dan heb je feitelijk drie opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

  1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Kudelstaart? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Een uitkomst wanneer het koken niet meer gaat of als er lichamelijke beperkingen zijn. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-kudelstaart

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het schema hierna bekijk je een verzameling erkende leveranciers van warme maaltijden in Kudelstaart. Per bezorgservice bekijk je relevante zaken zoals aanbod en de prijzen. Klik op de button van een aanbieder voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke instanties van thuismaaltijden

Hieronder bieden we een verzameling regionale organisaties. Dit kunnen zijn zorginstellingen, welzijnsorganisaties, cateraars, slagerijen, stichtingen. Op deze site vind je ook adresgegevens van partijen in Naarden, De Kwakel en Amstelhoek.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant Voor ElkaerNobelhof 11433 JZKudelstaart
De Tien Gemeenten – De VijverHoornselaan 111442 AAPurmerend
Restaurant Het HofpleinClematisstraat 161431 SEAalsmeer
Keurslager KruyswijkOphelialaan 1551431 HDAalsmeer
Vlees & ZoVan Damplein 101448 NBPurmerend
Zorgcirkel – De ViervorstPrimulastraat 821441 HCPurmerend
Zorgcirkel – ZuidlandAbel Tasmanplein 31448 NLPurmerend
Zorgcirkel – MiddelwijckPrinses Beatrixpark 541462 JNMiddenbeemster
De Rusthoeve – De PopulierPopulierenstraat 11441 DPPurmerend
BuurtzorgSchouwstraat 121435 KNRijsenhout
Overzicht met kleinschalige maaltijdservices van senioren maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Kudelstaart

Met name ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

  • Organisaties laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
  • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze een overeenkomst met professionele keukens voor magnetronmaaltijden in Kudelstaart. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
  • Verschillende thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan soms een levering worden ingepland voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
  • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een lekkere en gezonde maaltijd eten als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Kudelstaart in Nederland aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en genoeg eiwit (25 gram). Op de verpakking vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een avondmaaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Zoals Zalm in dillesaus en Varkenslapjes in jus.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het gereedmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je warmt dit op in ongeveer een half uur op 110 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Kudelstaart.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Kudelstaart?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke maaltijdbezorger werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest beïnvloedt de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (zo’n €5,95. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,65) en nagerecht (vanaf €1,20).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ook heb je natuurlijk de maaltijdservice Kudelstaart. Het gaat hier om professionele keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tenslotte is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Aalsmeer?
Aan de hand van www.aalsmeer.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.