Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Oostknollendam

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Oostknollendam? Middels onze site bekijk je meer informatie. We vertellen je wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer vertellen we meer over de aanwezige type maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar instellingen vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De gerechten zijn erg voedzaam er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Check dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteWormerland
PlaatsOostknollendam
Postcode1534
Website gemeentewww.wormerland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-oostknollendam

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Oostknollendam?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals eten als: Zalm in roomsaus en/of Babi ketjap met mihoen goreng. In de volgende paragraaf bekijk je diverse groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

  • Bejaarden: 70-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 70-plussers is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen gezond te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn gemalen, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, vegetarisch.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die service kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
  • Drukke gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
  • Afgestudeerden: Studeren, hobbies en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Oostknollendam: welke zijn geschikt?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Oostknollendam dan heb je drie opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, prijzen, houdbaarheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

  1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Oostknollendam? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Dikwijls 2 of 3 keer per maand bij je thuisbezorgd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeker praktisch als het koken niet meer gaat of als er lichamelijke beperkingen zijn. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-oostknollendam

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hierna check je een database met populaire keukens voor warme maaltijden in Oostknollendam. Per leverancier bieden we informatie als aantal maaltijden en vanafprijs. Klik op de knop van een bedrijf voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instellingen voor magnetronmaaltijden

In het schema hieronder tref je een opsomming van plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Onder andere stichtingen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, cateraars, supermarkten. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in de Woude, Zaandam en Westknollendam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorgcirkel – TorenerfPrins van Oranjestraat 11531 GAWormer
Herfstzon – WilgaerdenRomeinstraat 411601 AZEnkhuizen
Keurslagerij TrompKrommenieërweg 241521 HKWormerveer
Restaurant van Evean in de LishofLisweg 2551511 XNOostzaan
Crea CateringDe Trompet 14c1601 MKEnkhuizen
Wilgaerden – De SeniorWesterstraat 1751601 AGEnkhuizen
BuurtzorgVijzelstraat 501601 NKEnkhuizen
Welwonen, voor wonen én welzijnRode Paard 51602 DGEnkhuizen
Slagerij GrootKaaikhof 251567 JPAssendelft
SPAR LinnenbankGuisweg 21544 AJZaandijk
Schema met lokale maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Oostknollendam

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdenservices voor bedrijven.

  • Organisaties laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. In dit soort situaties wil je graag een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook zorgcentrums (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak is dit contractueel geregeld met landelijke bezorgers van magnetronmaaltijden in Oostknollendam. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
  • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
  • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Oostknollendam in de regel aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, maximaal 2 gram zout, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je een overzicht met de exacte voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Scholfilet met kerrieroom uit de oven of Kipfilet in piri piri saus.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer een half uur op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 – 12 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Oostknollendam.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Oostknollendam?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren liggen ver uit elkaar. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,75. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (gemiddeld €5,95. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,75) en/of een toetje na (vanaf €0,90).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook kan je kiezen voor de maaltijdservice Oostknollendam. Het gaat hier om cateringbedrijven en grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ook kun je soms ook terecht bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Wormerland?
Op www.wormerland.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. In aanvulling hierop heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw vermogen en inkomen.