Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Jisp

Zoek jij opties voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Jisp? Op kantenklaarmaaltijden.com lees je alles wat je moet weten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice precies is, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook vertellen we meer over de verschillende type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar voorzieningen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Holland
GemeenteWormerland
PlaatsJisp
Postcode1546
Website gemeentewww.wormerland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-jisp

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Wat biedt de maaltijdservice in Jisp?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en jij bespaart veel tijd in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals maaltijden als: Slavink met een preistamppot & Lasagna bolognese. In de volgende paragraaf beschrijven we meerdere segmenten Nederlanders die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

  • Ouderen / senioren: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze etenswaren zijn tegenwoordig erg gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor senioren is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om het geheugen op peil te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, lactosevrij, gemalen, glutenvrij, en vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Daardoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
  • Families met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
  • Alleenstaanden: School, werken, de fitness en afspraken met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten is soms teveel gevraagd. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er gaan lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Jisp: hoe werkt dat?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Jisp dan heb je feitelijk drie opties om uit te kiezen: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk type gerecht heeft zowel voor- als nadelen. Hieronder lees je meer over aanbod, onkosten, houdbaarheid en bezorgmogelijkheden.

  1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je bewaart het in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Jisp? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Meestal per 6 of 12 stuks afgeleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Zeer geschikt wanneer u geen beschikking heeft over een keuken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-jisp

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het schema hierna vind je een lijst met grote keukens voor warme maaltijden in Jisp. Per leverancier vind je informatie als het soort gerechten dat ze aanbieden en de prijzen. Tik op de button van een leverancier voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke instellingen voor senioren maaltijden

Hierna doorzoek je eenvoudig een lijst met plaatselijke bedrijven. Onder andere welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen, cateraars, zorginstellingen. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Wormer, Oostknollendam en Koog aan de Zaan.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR LinnenbankGuisweg 21544 AJZaandijk
Crea CateringDe Trompet 14c1601 MKEnkhuizen
Zorgcirkel – TorenerfPrins van Oranjestraat 11531 GAWormer
Keurslagerij TrompKrommenieërweg 241521 HKWormerveer
BuurtzorgVijzelstraat 501601 NKEnkhuizen
Herfstzon – WilgaerdenRomeinstraat 411601 AZEnkhuizen
Welwonen, voor wonen én welzijnRode Paard 51602 DGEnkhuizen
Eetcafé De Bonte VeerWielewaal 11602 PVEnkhuizen
Wilgaerden – De SeniorWesterstraat 1751601 AGEnkhuizen
Slagerij GrootKaaikhof 251567 JPAssendelft
Weergave met lokale aanbieders van magnetronmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Jisp

Ook bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

  • Bedrijven bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In dit soort situaties wil je graag een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook zorgcentra (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met professionele organisaties voor magnetronmaaltijden in Jisp. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
  • De grotere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
  • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s zonder moeite op te warmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Jisp de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, zoutbeperkt, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving vind je vaak een tabel met de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een gemiddelde maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt typische Hollandse recepten, gerechten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Denk aan Slavink, prei à la crème, gekookte aardappelen & Gebonden goulashsoep.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit kan in ongeveer 25 – 40 minuten op 125 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 4 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Jisp.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Jisp?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel divers. Elke leverancier heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft effect op de kosten. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €5,85. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,30) en desserts (vanaf €1,00).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder is er de maaltijdservice Jisp. Voorbeelden zijn grootschalige keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Als laatste zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorggroepen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Wormerland?
Aan de hand van www.wormerland.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw vermogen en inkomen.