Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Nieuwe Niedorp

Wil jij vandaag nog lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Nieuwe Niedorp? Op deze pagina check je alles wat je moet weten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Tevens gaan we dieper in op de huidige gerecht-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdvoorzieningen vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Het eten is erg smaakvol en het staat binnen mum van tijd op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
PlaatsNieuwe Niedorp
Postcode1733
Website gemeentewww.hollandskroon.nl
kant-en-klaar-maaltijden-nieuwe-niedorp

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Nieuwe Niedorp?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een lekkere kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en kun je eenvoudig en snel warm eten. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Visstoofpotje, sperziebonen, wilde rijst & Appel pannenkoek. Hierna lees je informatie over voorbeelden van doelgroepen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

  • Ouderen / senioren: 70-plussers laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Aan de hand van senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, zijn niet zo zout en vet en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en diabetes, vetarm, natriumarm, vegetarisch.
  • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
  • Gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
  • Alleenstaanden: Studie, de sportschool en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er zitten lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwe Niedorp: welke zijn geschikt?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Nieuwe Niedorp dan heb je 3 opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke vorm heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen hebben te maken met de breedte van het assortiment, budget, smaak en bezorging.

  1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Nieuwe Niedorp? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Gewoonlijk per 6 of 12 stuks afgeleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeker praktisch op het moment dat u zelf niet meer kunt koken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-nieuwe-niedorp

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna tref je een overzicht met populaire leveranciers van warme maaltijden in Nieuwe Niedorp. Per aanbieder bekijk je informatie als assortiment en de kosten. Druk op de button van een instantie voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke instellingen voor thuismaaltijden

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een lijst met lokaal georiënteerde aanbieders. Dit kunnen zijn stichtingen, cateraars, supermarkten, slagerijen, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude en Winkel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager van ZoonenTrambaan 711733 AXNieuwe Niedorp
BuurtzorgLoet 101741 BPSchagen
Stichting Wonen Plus WelzijnDorpsstraat 6101723 HJNoord-Scharwoude
Keurslager KlaverDorpsstraat 5501723 HHNoord-Scharwoude
Stichting Wonen Plus WelzijnTorenstraat 1A1741 CBSchagen
Keurslager BroersenRijdersstraat 871735 GBHet Veld
De BronKogerlaan 36A1741 DASchagen
Keurslager BlaauboerGedempte Gracht 321741 GCSchagen
Wonen Plus WelzijnWatersnip 721733 BGNieuwe Niedorp
De TrambaanKoperwiek 301733 BANieuwe Niedorp
Opsomming met kleinschalige aanbieders van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Nieuwe Niedorp

Juist bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In onderstaand blok behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

  • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Vaak is dit contractueel geregeld met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Nieuwe Niedorp. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
  • De grotere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
  • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een verse en gezonde maaltijd gebruiken rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Nieuwe Niedorp in de regel aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je de precieze voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 afzonderlijke onderdelen. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend bevat je bord dan nog iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Typisch Nederlandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. Onder andere Spaghetti, tonijn, kappertjes & Kalkoenmedaillons in saus.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Optie 1 is ongeveer 20 minuten op 100 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het ook in de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 12 minuten op 600 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Nieuwe Niedorp.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Nieuwe Niedorp?
De prijzen van de verschillende maaltijden kunnen enorm verschillen. Elke maaltijdbezorger heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (zo’n €6,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,35) en nagerecht (vanaf €1,40).

Welk type leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ten tweede kan je kiezen voor de maaltijdservice Nieuwe Niedorp. Dat zijn bijvoorbeeld cateringbedrijven en grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ten derde kun je soms ook terecht bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Hollands Kroon?
Via de info op www.hollandskroon.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook heb je soms ook recht op zorg vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.