Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Zijdewind

Zoek je een leverancier voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Zijdewind? Via onze site tref je meer informatie. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Ook gaan we verder in op de aanwezige maaltijdopties. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en er is heel veel variatie in het aanbod. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
PlaatsZijdewind
Postcode1736
Website gemeentewww.hollandskroon.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zijdewind

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk interessante aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Zijdewind?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Knoflookgarnalen & Huisgemaakte rundergehaktbal in jus. In de volgende paragraaf bekijk je heel uiteenlopende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

  • Ouderen: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De kant-en-klaar producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de hersenen te beschermen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aaneiwitrijk, gemalen, zoutarm, lactosevrij, en natriumarm, vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
  • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Een baan, sport en studie moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
  • Afgestudeerden: Studie, de sportschool en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zijdewind: wat moet ik kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Zijdewind dan zijn er drie alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Let goed op de verschillen in de breedte van het assortiment, financiën, herkomst producten en bezorgintervallen.

  1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zijdewind? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk per box van 6 gerechten aan huis geleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeer geschikt wanneer u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-zijdewind

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In de tabel hierna check je een overzicht met grote bezorgers van warme maaltijden in Zijdewind. Per organisatie bieden we informatie als het actuele aanbod en de kosten. Selecteer een instantie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale aanbieders van bezorgmaaltijden

In het schema hieronder bieden we een overzicht met regionale organisaties. Dat kunnen o.a. zijn: slagerijen, cateraars, supermarkten, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook leveranciers in Winkel, Lutjewinkel en Oude Niedorp.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager BroersenRijdersstraat 871735 GBHet Veld
Keurslager BlaauboerGedempte Gracht 321741 GCSchagen
Wonen Plus WelzijnWatersnip 721733 BGNieuwe Niedorp
De TrambaanKoperwiek 301733 BANieuwe Niedorp
MagnushofJacob Ruijsdaellaan 301741 KWSchagen
De BronKogerlaan 36A1741 DASchagen
WPWZijperweg 141742 NESchagen
SPAR de VogelDorpstraat 36-381746 ADDirkshorn
Stichting Wonen Plus WelzijnTorenstraat 1A1741 CBSchagen
BuurtzorgLoet 101741 BPSchagen
Tabel met lokale maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Zijdewind

Ook kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Bijgaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

  • Bedrijven maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
  • Ook zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende organisaties voor magnetronmaaltijden in Zijdewind. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
  • De grotere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
  • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een lekkere en voedzame maaltijd nemen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Zijdewind zich aan moeten houden. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd kent 3 aspecten. Om te beginnen een ruime portie groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en Wereldgerechten. Denk aan Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus of Maaltijdpoffertjes.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Optie 1 is ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Zijdewind.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Zijdewind?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke service werkt met andere prijzen. Met name het type gerecht zie je terug in de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (vanaf €6,45. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,60) en dessert (vanaf €1,40).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Verder kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Zijdewind. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tenslotte is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Hollands Kroon?
Aan de hand van www.hollandskroon.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook heb je soms ook recht op zorg vanuit de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en/of het vermogen.