Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Overveen

Opties achterhalen voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Overveen? Via deze website tref je meer informatie. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Tevens leggen we alles uit over de aanwezige type gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en je warmt ze eenvoudig en snel op. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteBloemendaal
PlaatsOverveen
Postcode2015
Website gemeentewww.bloemendaal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-overveen

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Overveen?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Burpee Chicken en Rode kool met gehakt schotel. Hieronder lees je informatie over meerdere segmenten Nederlanders die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

  • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Via speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De producten zitten vol groenten, bevatten weinig toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen te beschermen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij, en natriumarm, vetarm, koolhydraatarm, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Door die kant-en-klaar oplossingen is er minder directe zorg noodzakelijk. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
  • Gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, school en sport wisselen elkaar snel af. Naar de winkel gaan en boodschappen doen kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
  • Jongvolwassenen: Werk, school, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Overveen: wat is het aanbod?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Overveen dan bestaan er 3 keuzes: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort heeft zo zijn voors en tegens. De verschillen hebben te maken met aantal maaltijden, onkosten, versheid en afleveropties.

  1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Overveen? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Meestal per 6 of 12 stuks aan huis bezorgd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Erg handig indien zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-overveen

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het volgende schema tref je een lijst met populaire bezorgers van warme maaltijden in Overveen. Per aanbieder verstrekken we informatie als het actuele aanbod en vanafprijs. Tik op de button van een bedrijf om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bezorgservices van opwarmmaaltijden

In de tabel hierna bekijk je een weergave van regionale leveranciers. Dat zijn bijv. welzijnsorganisaties, supermarkten, slagerijen, stichtingen, zorginstellingen. Op deze website vind je ook aanbieders in Velsen-Noord, IJmuiden en Driehuis.

LeverancierAdresPostcodePlaats
FlexicuraLeidsevaart 5902014 HTHaarlem
Hollandse MaaltijdserviceGoedkoopweg 162031 ELHaarlem
Keurslager KeirsgieterDe Ruijterweg 282014 AWHaarlem
Tafeltje Dekje HaarlemGedempte Oude Gracht 1382011 GXHaarlem
TSN ThuiszorgRichard Holkade 142033 PZHaarlem
Kievit MaaltijdserviceWaarderweg 94 B2031 BRHaarlem
Restaurant Het BinnenhofLeonard Springerlaan 12033 TAHaarlem
Bi-zonder Maaltijdservice en CateringOliemolenplaats 72034 KMHaarlem
VERS HaarlemA. Hofmanweg 1A2031 BHHaarlem
BuurtzorgAmbonstraat 2A2022 DMHaarlem
Database met regionale bedrijven van opwarmmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Overveen

Ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

  • Bedrijven bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook zorgcentrums (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende bezorgers van magnetronmaaltijden in Overveen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
  • De grotere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je advies inwinnen over het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het toedienen van het eten.
  • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen zo een verse en gezonde maaltijd nemen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het zelf: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Overveen zich aan moeten houden. Bereid met minimaal 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en ten minste 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over de voedingswaarden en toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht wordt gevormd door 3 onderdelen. Ten eerste heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. O.a. Bloemkool met rundvlees schotel & Kip-groenteschotel.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 25 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 tot 10 minuten op 550 – 750 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Overveen.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Overveen?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (circa €6,00. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,30) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,50).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Overveen. Denk dan aan grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ook bestaan er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Bloemendaal?
Aan de hand van www.bloemendaal.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen en spaartegoeden.