Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Zevenhoven

Wil je alles weten over gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Zevenhoven? Op kantenklaarmaaltijden.com bekijk je een uitgebreide beschrijving. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice inhoudt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Tevens leggen we alles uit over de actuele soorten gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioZuid-Holland
GemeenteNieuwkoop
PlaatsZevenhoven
Postcode2435
Website gemeentewww.nieuwkoop.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zevenhoven

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Bekijk alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Zevenhoven?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals eten als: Spaghetti met broccoli en Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree. In het gedeelte hierna vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

  • Senioren: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De menu’s zitten vol groenten, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor ouderen zijn voedzame gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan en ook om mentaal gezond te blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm, en natriumarm, diabetes, vegetarisch, vetarm.
  • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
  • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Een baan, sport en studie wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Starters: Werk, school, hobby’s en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere dag boodschappen doen en koken is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zevenhoven: welke soorten zijn er?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Zevenhoven dan heb je eigenlijk drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. We vertellen je hieronder meer over assortiment, tarieven, kwaliteit en leveropties.

  1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zevenhoven? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk 1 of 2 keer per maand afgeleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Erg handig indien u zelf niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-zevenhoven

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de volgende tabel verstrekken we een verzameling populaire aanbieders van warme maaltijden in Zevenhoven. Per bezorgservice check je uitleg over het type maaltijden en de prijzen. Klik op een bedrijf voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden

In de tabel hierna bekijk je een database met lokale aanbieders. Dit kunnen zijn stichtingen, cateraars, supermarkten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook leveranciers in Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Nieuwerbrug aan den Rijn.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje Dek JeBeethovenlaan 672421 TWNieuwkoop
SPAR MaaltijdserviceDe Strooplikker 192461 CWLangeraar
Stichting Welzijn NieuwkoopDe Verbinding 122421 EXNieuwkoop
Keurslagerij van WijkKennedyplein 72421 ENNieuwkoop
SPAR Bregman1 Batehof2481 ARWoubrugge
Stichting Welzijn Ouderen Leimuiden-RijnsaterwoudeEsdoornlaan 12451 XNLeimuiden
Sm@ecktheater PaulSimon Carmiggelthof 472492 JNDen Haag
Saur CateringWestvlietweg 68a2495 AADen Haag
Tafeltje Dek JeDennenlaan 152451 XKLeimuiden
Keurslager van der MeerDorpsstraat 1042451 ASLeimuiden
Schema met plaatselijke leveranciers van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Zevenhoven

Met name ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Bijgaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

  • Kantoren of bedrijfspanden maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
  • Ook zorgorganisaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak werken ze samen met professionele bedrijven voor magnetronmaaltijden in Zevenhoven. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
  • Verschillende thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een smakelijke en gezonde maaltijd krijgen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ervaar het gemak: voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Zevenhoven in Nederland aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en voldoende eiwitten. Op de verpakking staat vaak meer info over de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Onder andere kip piri-piri, wokgroente, gebak. aardappelen en Risotto, roomsaus boschampignons, kip.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 25 minuten op 120 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Zevenhoven.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Zevenhoven?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel divers. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €6,00. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,45) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,90).

Welk type leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice Zevenhoven. Het betreft grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tenslotte zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Nieuwkoop?
Aan de hand van www.nieuwkoop.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarbij zijn er landelijk regelingen vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.