Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Tienhoven

Wil je alles weten over lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Tienhoven? Via onze site lees je alles wat je moet weten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Verder bespreken we de huidige type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Als laatste kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Liever direct bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioUtrecht
GemeenteStichtse Vecht
PlaatsTienhoven
Postcode3612
Website gemeentewww.stichtsevecht.nl
kant-en-klaar-maaltijden-tienhoven

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Tienhoven?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een verse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals gerechten als: Volkoren macaronischotel & Hongaarse goulash, rijst, doperwten. Hierna lees je informatie over diverse groepen mensen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

  • Senioren / bejaarden: Ouderen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Via speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De menu’s zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor ouderen is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de werking van hersenen te stimuleren. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen, en vetarm, koolhydraatarm, natriumarm, vegetarisch.
  • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
  • Families: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies, sporten en studeren wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Studenten: Studeren, muziek en familie en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Tienhoven: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Tienhoven dan bestaan er drie opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. Let goed op de verschillen in aanbod, financiën, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

  1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Tienhoven? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Vaak om de week aan huis geleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeer geschikt op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-tienhoven

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna tref je een opsomming van professionele leveranciers van warme maaltijden in Tienhoven. Per bezorgservice verstrekken we praktische info zoals het actuele aanbod en het tarief. Druk op de button van een instelling om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bezorgservices van bezorgmaaltijden

In onderstaand schema check je een verzameling lokale bedrijven. Voorbeelden zijn slagerijen, supermarkten, stichtingen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Kamerik, Zegveld en Maarssen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Welzijn Stichtse VechtVondelstraat 513601 EXMaarssen
Zonnehuis MajellaDorpsstraat 753641 EBMijdrecht
De Buurvrouw UtrechtKovelaarstraat 143582 GPUtrecht
Keurslager van SchaikTroosterlaan 63571 NCUtrecht
Tympaan-De BaatKerkvaart 23641 EPMijdrecht
Slagerij Bader’sDe Passage 203641 AKMijdrecht
Cateringbedrijf het OventjeCommunicatieweg 12B3641 SEMijdrecht
Zonnehuis ZuiderhofFutenlaan 503645 GEVinkeveen
EetwinkelVoorstraat 153633 BBVreeland
Uw HuistraiteurRijksstraatweg 423631 ADNieuwersluis
Database met plaatselijke organisaties van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Tienhoven

Ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdenservices voor bedrijven.

  • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er nog even door vergaderd moet worden. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
  • Ook zorggroepen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak hebben ze een overeenkomst met landelijke aanbieders van magnetronmaaltijden in Tienhoven. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
  • Een groot aantal thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
  • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd eten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de mogelijkheden: voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Tienhoven aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Als eerste heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Afsluitend heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Typisch Nederlandse maaltijden, seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Bijvoorbeeld Kipfilet in jus & Groentesoep met balletjes.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit kan in ongeveer 25 minuten op 125 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Tienhoven.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Tienhoven?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke leverancier hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,90. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (gemiddeld €6,25. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en dessert (vanaf €1,30).

Welk type leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop kan je kiezen voor de maaltijdservice Tienhoven. Denk dan aan grootschalige keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ook kun je soms ook terecht bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Stichtse Vecht?
Aan de hand van www.stichtsevecht.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarbij heb je soms ook recht op zorg vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.