Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Asperen

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Asperen? Via onze site tref je aanvullende details. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor wie het geschikt is. Ook gaan we verder in op de aanwezige maaltijdopties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar voorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Ze smaken ontzettend goed en er is heel veel variatie in het aanbod. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Probeer dan eerst te zoeken binnen de veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteWest Betuwe
PlaatsAsperen
Postcode4147
Website gemeentewww.westbetuwe.nl
kant-en-klaar-maaltijden-asperen

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Check de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Asperen?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smakelijke kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals eten als: Kippenpoot tomatensaus, wokgroente, rösti en Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst. In de volgende paragraaf bekijk je allerlei soorten groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

  • Senioren / bejaarden: Senioren hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze producten zitten vol groenten, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen zijn voedzame gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
  • Drukke gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. School, een drukke baan en sport/muziek hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
  • Eenpersoonshuishoudens: Werk, hobby’s en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Elke dag iets gezonds klaarmaken lukt vaak gewoon niet. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Asperen: welke soorten zijn er?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Asperen dan heb je eigenlijk 3 alternatieven: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, kosten, versheid en aflevermogelijkheden.

  1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Asperen? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaliter 1 of 2 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Ideaal wanneer u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-asperen

Vergelijk diverse maaltijdservices

Hierna check je een lijst met landelijke bedrijven voor warme maaltijden in Asperen. Per bezorgservice bekijk je relevante zaken zoals het huidige assortiment en budget. Kies een instantie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden

Hieronder verstrekken we een database met kleinschalige organisaties. Dat zijn bijv. cateraars, stichtingen, slagerijen, supermarkten, zorginstellingen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook leveranciers in Hoef en Haag, Hei- en Boeicop en Leerdam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR AsperenVan Langerakstraat 324147 BJAsperen
Stichting zorgcentrum AvondlichtSluimerskamp 184171 BRHerwijnen
Ad & Tineke ‘s DagwinkelDorpsstraat 114145 KASchoonrewoerd
Huis ter LeedeEiland 14143 ENLeerdam
WittenbergzorgBernhardstraat 44175 EEHaaften
SPAR van den HeuvelAchterweg 294171 BAHerwijnen
Petra`s maaltijdserviceKoningin Julianaplantsoen 24181 BLWaardenburg
Slagerij van der BurgGeldersestraat 364191 BCGeldermalsen
SPAR MaaltijdservicePalmesteynstraat 104158 CVDeil
Keurslager ArisseDorpsplein 74153 AGBeesd
Opsomming met kleinschalige maaltijdservices van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Asperen

Juist bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdservices voor bedrijven.

  • Kantoren en fabrieken laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
  • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Meestal is dit contractueel geregeld met erkende organisaties voor magnetronmaaltijden in Asperen. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
  • Diverse thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
  • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen daardoor een gezonde en voedzame maaltijd krijgen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Asperen normaliter aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd bestaat uit 3 componenten. Als eerste een ruime portie groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. O.a. Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen en Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Dit doe je in circa een half uur op 100 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Asperen.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Asperen?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft effect op de kosten. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €6,00. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,25) en desserts (vanaf €1,25).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Asperen. Dat zijn bijvoorbeeld speciaal ingerichte keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Daarnaast onderscheiden we nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente West Betuwe?
Op de website www.westbetuwe.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast zijn er mogelijkheden vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.