Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Nieuwerkerk

Opties achterhalen voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Nieuwerkerk? Op kantenklaarmaaltijden.com check je meer informatie. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer gaan we verder in op de beschikbare type maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar organisaties vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en je warmt ze eenvoudig en snel op. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
PlaatsNieuwerkerk
Postcode4318
Website gemeentewww.schouwen-duiveland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-nieuwerkerk

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Bekijk interessante aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Nieuwerkerk?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Gepaneerde kipschnitzel en/of Macaroni met ham, kaas en tomatensaus. In het gedeelte hierna beschrijven we verschillende groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

  • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De maaltijden zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, en vetarm, vegetarisch, diabetes, natriumarm.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
  • Gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport vereisen een goede planning. Even tussendoor koken is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Starters: Werk, sport en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol groenten en eiwitten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuwerkerk: welke zijn geschikt?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Nieuwerkerk dan heb je feitelijk 3 keuzemogelijkheden: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke maaltijdvorm heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen hebben te maken met assortiment, kosten, herkomst producten en aflevermogelijkheden.

  1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Nieuwerkerk? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaal elke week 1 keer bij je thuisbezorgd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing als u geen beschikking heeft over een keuken en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-nieuwerkerk

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In onderstaand schema bekijk je een lijst met populaire leveranciers van warme maaltijden in Nieuwerkerk. Per organisatie verstrekken we uitleg over het type maaltijden en het tarief. Tik op de knop van een instantie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke leveranciers van thuismaaltijden

In het schema hierna check je een overzicht met kleinschalige bezorgservices. Denk dan aan cateraars, welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, supermarkten. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Sirjansland, Bruinisse en Zonnemaire.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceMarkt 16-184318 AGBrouwershaven
Slagerij FloresteijnKerkstraat 264328 LJBurgh-Haamstede
Brasserie Hofplein – AllevoDokter De Kockstraat 134311 EKBrunisse
Odensehuis Schouwen-DuivenlandGrevelingenstraat 24301 XXZierikzee
SPAR MaaltijdserviceNoordstraat 164328 ALBurgh Haamstede
BuurtzorgRoelandsweg 14325 CRRenesse
Tafeltje-dek-je Allevo – DuinpanKloosterweg 184328 GBBurgh-Haamstede
Tafeltje Dekje Schouwen-DuivelandMeeldijk 324328 NGBurgh-Haamstede
Slagerij TholhuijsenLange Reke 34325 AARenesse
BuurtzorgNoorddijkstraat 84318 BJBrouwershaven
Opsomming met gemeentelijke instanties van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Nieuwerkerk

Ook bedrijven en kantoren maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok sommen we enkele voorbeelden op van dagverse maaltijden voor bedrijven.

  • Kantoren of bedrijfspanden bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
  • Ook zorgcentra (o.a. woongroepen en dagbestedingen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Nieuwerkerk. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
  • Veel thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
  • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een verse en gezonde maaltijd gebruiken als u tot laat werkt.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Profiteer van het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Nieuwerkerk normaliter aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, het liefst gekookt met volkoren artikelen, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en voldoende eiwitten. Op de verpakking staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Ten eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Denk aan Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen en Spinazie schotel met gehaktbal.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Optie 1 is ongeveer 25 minuten op 110 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 – 12 minuten op 550 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Nieuwerkerk.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Nieuwerkerk?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke aanbieder heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,65. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,70) en/of een toetje na (vanaf €1,30).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ook kan je kiezen voor de maaltijdservice Nieuwerkerk. Denk dan aan grote keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Schouwen-Duiveland?
Via de uitleg op www.schouwen-duiveland.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. In aanvulling hierop zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen en/of het vermogen.