Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Walsoorden

Wil je alles weten over gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Walsoorden? Op kantenklaarmaaltijden.com verstrekken we alles wat je moet weten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer behandelen we ook de beschikbare maaltijdopties. Je kan ook snel verder gaan naar organisaties vergelijken. Tevens kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar de FAQ (populaire vragen). Liever direct bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioZeeland
GemeenteHulst
PlaatsWalsoorden
Postcode4588
Website gemeentewww.gemeentehulst.nl
kant-en-klaar-maaltijden-walsoorden

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Voor wie is de maaltijdservice in Walsoorden?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smakelijke kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Runderbouillon of Groenteburger, prei, aardappelen. In de volgende paragraaf beschrijven we voorbeelden van doelgroepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

  • Senioren: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Dankzij speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën is wat opgenomen in het assortiment. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, en koolhydraatarm, vegetarisch, vetarm, natriumarm.
  • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die kant-en-klaar oplossingen is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
  • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Een baan, sport en studie moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
  • Afgestudeerden: Studeren, de fitness en feestjes met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Walsoorden: welke zijn geschikt?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Walsoorden dan zijn er 3 opties om uit te kiezen: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in aantal maaltijden, prijs, smaak en afleveropties.

  1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Walsoorden? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaliter elke 2 weken aan huis bezorgd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Zeer geschikt op het moment dat u zelf niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-walsoorden

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hierna bieden we een opsomming van professionele organisaties voor warme maaltijden in Walsoorden. Per leverancier vind je uitleg over het huidige assortiment en de kosten. Tik op de knop van een instantie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instanties van thuismaaltijden

In het schema hieronder check je een database met lokale bezorgservices. Dat kunnen o.a. zijn: stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Terhole, Kuitaart en Lamswaarde.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZorgSaam – AntoniusPastoor Versterplein 14587 CWKloosterzande
Keurslager GeilingsZonneplein 74624 BCBergen op Zoom
SPAR VogelwaardeEsdoornstraat 154581 AKVogelwaarde
SVRZ – De VursscheRooseveltlaan 14571 HTAxel
BWIHuijbergseweg 34631 GCHoogerheide
Terheijden TraiteursFlorastraat 904613 CTBergen op Zoom
BuurtzorgSint Lucasplein 204631 LRHoogerheide
Slagerij GeilingsRaadhuisstraat 534631 NBHoogerheide
TanteLouiseBoerenverdriet 184613 AKBergen op Zoom
Slagerij KrijnenMarkiezaatsweg 114612 PLBergen op Zoom
Schema met lokaal georiënteerde maaltijdservices van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Walsoorden

Juist bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

  • Kantoren en fabrieken bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
  • Ook zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met professionele aanbieders van magnetronmaaltijden in Walsoorden. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
  • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
  • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen op die manier een smaakvolle en gezonde maaltijd nuttigen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Walsoorden aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 aspecten. Als eerste heb je natuurlijk de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Zoals Stamppot met snijbonen, spekjes, rund.gehaktb. of Kipragout met Parijse wortelen.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 25 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Walsoorden.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Walsoorden?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke bezorgservice heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,55. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (gemiddeld €6,55. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,65) en nagerecht (vanaf €0,90).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Allereerst heb je supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice Walsoorden. Dat zijn bijvoorbeeld professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Als laatste kun je soms ook terecht bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Hulst?
Via de info op www.gemeentehulst.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarnaast bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.