Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Teteringen

Wil je gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Teteringen? Via deze website bieden we aanvullende details. We omschrijven precies wat een maaltijdservice is, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer gaan we dieper in op de huidige gerechten opties. Snel bestellen? Je kunt hier ook instellingen vergelijken. Als laatste kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Liever direct bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteBreda
PlaatsTeteringen
Postcode4847
Website gemeentewww.breda.nl
kant-en-klaar-maaltijden-teteringen

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Teteringen?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Varkensprocureur in jus of Traditionele Surinaamse roti. Hieronder benoemen we diverse groepen mensen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

  • Senioren: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Door het bestellen van senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De gerechten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën is wat opgenomen in het assortiment. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, en natriumarm, vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
  • Jonge gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Studie, werk en hobby’s moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Studenten: Een drukke baan, de fitness en familie en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Teteringen: hoe werkt dat?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Teteringen dan bestaan er 3 opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, onkosten, smaak en bezorgmogelijkheden.

  1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Teteringen? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Normaal per 6 of 12 stuks op locatie geleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing als u zelf niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-teteringen

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna check je een weergave van landelijke leveranciers van warme maaltijden in Teteringen. Per aanbieder verstrekken we informatie als het actuele aanbod en de tarieven. Klik op de knop van een maaltijdservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde aanbieders van senioren maaltijden

Hierna bieden we een opsomming van gemeentelijke maaltijdservices. Bijvoorbeeld cateraars, welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, slagerijen. Op dit portaal vind je ook adresgegevens van partijen in Oudemolen, Willemstad en Terheijden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij LodewijkKapelstraat 334841 GEPrinsenbeek
De KnollentuinSt. Bavostraat 254891 CGRijsbergen
BuurtzorgMarkt 20b4841 ACPrinsenbeek
deBreedonk – SurplusWillem van Oranjelaan 174837 AJBreda
Stichting Social CateringAbdis van Thornstraat 544901 ZBOosterhout
Hendrikx keurslagerMolenstraat 1904881 GHZundert
ThebeWarandelaan 64904 PCOosterhout
Margot bij de HandAbraham Bloemaerthoek 194907 RDOosterhout
Slagerij BilletMolenstraat 1124881 CVZundert
Keurslagerij van CaulilStationsstraat 24872 TDEtten-Leur
Overzicht met regionale aanbieders van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Teteringen

Ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hierna vind je een aantal voorbeelden van dagverse maaltijden voor bedrijven.

  • Kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
  • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Normaliter werken ze samen met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Teteringen. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
  • Diverse thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
  • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd eten als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Teteringen aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op de beschrijving vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 aspecten. Als eerste hebben we de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Denk aan Wisselmenu Asperge Brabanconne en Macaroni bolognese schotel.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 35 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Teteringen.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Teteringen?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €6,10. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,70) en dessert (vanaf €0,95).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook is er de maaltijdservice Teteringen. Het gaat hier om speciaal ingerichte keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ten derde bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Breda?
Op www.breda.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast bestaan er andere regelingen via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.