Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Diessen

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Diessen? Op kantenklaarmaaltijden.com check je meer informatie. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Tevens behandelen we ook de verschillende soorten gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar bedrijven vergelijken. Als laatste kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar de veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteHilvarenbeek
PlaatsDiessen
Postcode5087
Website gemeentewww.hilvarenbeek.nl
kant-en-klaar-maaltijden-diessen

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Diessen?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Zoals gerechten als: Hongaarse goulash, rijst, doperwten en/of Rundersukade met vleesjus, stamppot hutspot. In onderstaand blok beschrijven we meerdere segmenten Nederlanders die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

  • Senioren: 70-plussers hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor de oudere doelgroep zijn voedzame gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de werking van hersenen te stimuleren. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij, en koolhydraatarm, natriumarm, vetarm, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Mede door deze producten kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
  • Drukke gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. School, een drukke baan en sport/muziek moeten gecombineerd worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
  • Starters: Studeren, de fitness en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Elke avond een gezonde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Diessen: welke soorten zijn er?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Diessen dan zijn er in feite 3 keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke vorm heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, financiën, versheid en afleveropties.

  1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Diessen? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaliter elke 2 weken afgeleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. De oplossing indien het koken niet meer gaat en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-diessen

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hierna verstrekken we een weergave van grote leveranciers van warme maaltijden in Diessen. Per bedrijf tref je informatie als het soort gerechten dat ze aanbieden en de kosten. Klik op een organisatie voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instanties van thuismaaltijden

Hierna tref je een lijst met kleinschalige instellingen. Voorbeelden zijn stichtingen, supermarkten, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Moergestel, Udenhout en Biest-Houtakker.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Maaltijd Service de HilverGelderstraat 275081 AAHilvarenbeek
SPAR MaaltijdserviceEuropaplein 455101 VWDongen
Keurslager van HoofKreitenmolenstraat 275071 BAUdenhout
Slagerij La CucinaGemullehoekenweg 55061 MAOisterwijk
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
Keurslager LaureijsDorpsplein 245094 GJLage Mierde
Keurslager van StrienHoofdstraat 645109 ADs Gravenmoer
Het VershoekskeCor van der Bokstraat 35111 VCBaarle-Nassau
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
Database met kleinschalige instellingen van thuismaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Diessen

Ook zakelijke klanten bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

  • Kantoren en fabrieken laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er nog even door vergaderd moet worden. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook zorgcentrums (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met grote bezorgers van magnetronmaaltijden in Diessen. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
  • De grotere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
  • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd nuttigen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Diessen de basis aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je een overzicht met de voedingswaarden en toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een gemiddelde maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Om te beginnen heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en bijzondere recepten. Onder andere Runderlapje in jus of Rundergoulash.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 110 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan zet je gewoon de magnetron aan. Normaal gesproken lukt dat al in 5 tot 10 minuten op 500 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Diessen.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Diessen?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,75. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €6,55. Voor een tafeltje dekje maaltijd ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,65) en nagerecht (vanaf €1,20).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je je wenden tot de maaltijdservice Diessen. Denk dan aan grootschalige keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Als laatste kun je soms ook terecht bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Hilvarenbeek?
Via de uitleg op www.hilvarenbeek.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar uw vermogen en inkomen.