Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Gilze

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Gilze? Op kantenklaarmaaltijden.com tref je meer informatie. We omschrijven precies wat een maaltijdservice inhoudt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Daarbij gaan we dieper in op de actuele type maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Liever direct bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteGilze en Rijen
PlaatsGilze
Postcode5126
Website gemeentewww.gilzerijen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-gilze

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check interessante aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Gilze?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Chili con carne met rijst-groenteschotel. Hieronder check je diverse groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

  • Mensen op leeftijd: 75-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Geholpen door deze senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zijn erg voedzaam, bevatten weinig toevoegingen en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor senioren is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor veel diëten en allergieën worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan eiwitrijk, zoutarm, gemalen, glutenvrij, en vegetarisch, vetarm, natriumarm, koolhydraatarm.
  • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
  • Drukke gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
  • Afgestudeerden: Studie, de fitness en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Zorgen voor gezond eten is vaak geen optie. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Gilze: wat moet ik kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Gilze dan heb je eigenlijk 3 opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke maaltijdvorm kent zijn eigen karakter en voordelen. Let goed op de verschillen in de breedte van het assortiment, financiën, kwaliteit en bezorgmogelijkheden.

  1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Gilze? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Doorgaans 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. De oplossing op het moment dat u zelf niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-gilze

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het schema hieronder verstrekken we een overzicht met bekende organisaties voor warme maaltijden in Gilze. Per bedrijf tref je relevante zaken zoals het type maaltijden en vanafprijs. Druk op de button van een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke aanbieders van bezorgmaaltijden

In onderstaand schema bieden we een overzicht met plaatselijke maaltijdservices. Bijvoorbeeld supermarkten, slagerijen, stichtingen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Ulicoten, Castelre en Molenschot.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Actief ZorgIndustrieweg 485145 PWWaalwijk
Keurslager MutsaersWilhelminaplein 155121 ESRijen
ThebeSint Janstraat 65111 VRBaarle-Nassau
Keurslager van VugtGrotestraat 1335151 BKDrunen
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Lekker Gewoon Uit LoonGerlachusstraat 755175 AKLoon op Zand
Keurslagerij MartensOranjeplein 315175 BELoon op Zand
Slagerij LaurijssenHofstade 1a5131 ZKAlphen
Sint Franciscus – De VertoeverijKerkstraat 205126 GCGilze
Database met regionale bedrijven van bezorgmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Gilze

Ook zakelijke klanten kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In onderstaand blok sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

  • Bedrijven en kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er klanten over de vloer komen. In dit soort situaties wil je graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
  • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met erkende leveranciers van magnetronmaaltijden in Gilze. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
  • Diverse thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zo een lekkere en gezonde maaltijd opeten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Gilze aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en genoeg eiwit (25 gram). Op de verpakking vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit typische Hollandse recepten, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Vegetarische goulash, Doperwten, Witte rijst en Snijbonen met een kipfilet.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Optie 1 is ongeveer een half uur op 120 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Gilze.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Gilze?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke service werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €6,00. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,35) en desserts (vanaf €1,45).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook kan je je wenden tot de maaltijdservice Gilze. We hebben het dan over grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tenslotte is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Gilze en Rijen?
Op www.gilzerijen.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het inkomen en spaartegoeden.