Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Oijen

Wil je lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Oijen? Op kantenklaarmaaltijden.com check je meer informatie. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Daarbij bespreken we de aanwezige type maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Op grotere schaal bestellen? Dan kan jij informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar de veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGroningen
GemeenteOss
PlaatsOijen
Postcode5394
Website gemeentewww.oss.nl
kant-en-klaar-maaltijden-oijen

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Check alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Oijen?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals gerechten als: Stamppot vergeten groente met rundersaucijs of Volkoren penne carbonara schotel. In het gedeelte hierna bekijk je enkele voorbeelden van groepen mensen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

  • Ouderen en bejaarden: Ouderen bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De gerechten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor ouderen is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij, en diabetes, koolhydraatarm, natriumarm, vetarm.
  • Hulpbehoevenden: Gehandicapten ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Mede door deze producten is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
  • Families: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. Een verse maaltijd op tafel zetten kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Starters: Een drukke baan, hobby’s en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is nog gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Oijen: waar kan ik uit kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Oijen dan zijn er drie keuzes: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, kosten, bewaaradviezen en leveropties.

  1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Oijen? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. Gewoonlijk elke week 1 keer bij je thuisbezorgd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeer geschikt indien u geen keuken heeft of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-oijen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel vind je een overzicht met landelijke bezorgers van warme maaltijden in Oijen. Per aanbieder vind je details als aantal maaltijden en de tarieven. Druk op de button van een organisatie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdvoorzieningen van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder verstrekken we een weergave van lokale bedrijven. Denk dan aan zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, supermarkten, stichtingen. Op dit platform vind je ook organisaties in Heesch, Haren en Nistelrode.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BrabantZorg – MartinushuisKloosterstraat 35391 ABNuland
Het RetraitehuisVolkelseweg 305405 NAUden
Keurslager KeizerDorpstraat 265386 AMGeffen
BuurtzorgCereslaan 25384 VTHeesch
Zorgverlening de LeijgraafSchakelplein 135408 AWVolkel
ONS WelzijnVolkelseweg 25405 NAUden
Manders MaaltijdenHoge Randweg 15408 NAVolkel
SPAR Maas-BrouwersDiederikstraat 25421 EWGemert
Thuiszorg PanteinLoopkantstraat 255405 ACUden
Wat de pot schaftProvincialeweg 65398 JLMaren Kessel
Schema met lokaal georiënteerde instanties van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Oijen

Met name ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop vind je een aantal voorbeelden van maaltijdservices voor bedrijven.

  • Kantoren en fabrieken laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er nog even door vergaderd moet worden. In een dergelijke situatie wil je uiteraard attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
  • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal werken ze samen met populaire organisaties voor magnetronmaaltijden in Oijen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
  • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het toedienen van het eten.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kids kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd nuttigen rond half 6 in de avond.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Oijen specifiek aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je de voedingswaarden en toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 onderdelen. Ten eerste een ruime portie groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En ter afsluiting heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt kiezen uit oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Bijv. Bami babi pangang of Linzensoep met bleekselderij.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Optie 1 is ongeveer 30 – 40 minuten op 125 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Oijen.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Oijen?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,65. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (circa €6,55. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,30) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,15).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Daarnaast kan je kiezen voor de maaltijdservice Oijen. Onder andere grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tevens hebben we nog de (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Oss?
Via de info op www.oss.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.