Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Maashees

Zoek jij opties voor kant en klaar maaltijden bestellen in Maashees? Via onze site lees je alle belangrijke aspecten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij behandelen we ook de beschikbare type maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteBoxmeer
PlaatsMaashees
Postcode5823
Website gemeentewww.boxmeer.nl
kant-en-klaar-maaltijden-maashees

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Check interessante aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Maashees?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Probeer onder andere: Stamppot zuurkool en/of Broccolisoep. In de box hieronder benoemen we enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

  • Senioren: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze maaltijden zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor ouderen zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
  • Jonge gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
  • Afgestudeerden: School, werken, de fitness en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken is soms teveel gevraagd. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Maashees: welke zijn geschikt?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Maashees dan heb je feitelijk 3 opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Let goed op de verschillen in assortiment, onkosten, versheid en leveropties.

  1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Maashees? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal om de week aan huis geleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Ideaal indien u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
bezorgmaaltijd-maashees

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema bieden we een verzameling grote bedrijven voor warme maaltijden in Maashees. Per bedrijf bekijk je informatie als aanbod en het tarief. Kies een organisatie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van magnetronmaaltijden

In onderstaand schema bekijk je een opsomming van plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Onder andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, slagerijen. Op deze website vind je ook organisaties in Veulen, Merselo en Smakt.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Verkoeijen Partyservice & slagerijHorsterweg 1a5809 ERLeunen
Eetwinkel BoxmeerSteenstraat 985831 JJBoxmeer
Slagerij van den EijndenMonseigneur Hanssenstraat 315807 BAOostrum
Culinair CreatiefKeizersveld 205803 ANVenray
Keurslager MeulepasDe Kloostertuin 215831 JSBoxmeer
Stichting Welzijn Ouderen BoxmeerDe Raetsingel 58315831 HXBoxmeer
Pantein ExtraDokter Kopstraat 25835 DVBeugen
SPAR JaegersVloetweg 65841 ATOploo
Slagerij CentenIrenestraat 35825 CAOverloon
BuurtzorgBaansestraat 6f5825 BXOverloon
Database met kleinschalige maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Maashees

Ook kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Bijgaand behandelen we diverse opties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

  • Organisaties kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In een dergelijke situatie wil je uiteraard jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
  • Ook zorginstellingen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Dikwijls hebben ze afspraken gemaakt met grote keukens voor magnetronmaaltijden in Maashees. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
  • Veel thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
  • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zo een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het zelf: voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Maashees in de regel aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, niet te veel zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Het avondeten kent normaal gesproken 3 elementen. Ten eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Zoals Hutspot, gesneden rundvlees of Rundvlees in saus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 tot 12 minuten op 500 – 650 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Maashees.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Maashees?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,80. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €6,25. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,50) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,30).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice Maashees. Voorbeelden zijn grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Als laatste zijn er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Boxmeer?
Via www.boxmeer.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Tevens heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.