Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Ell

Opties achterhalen voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Ell? Op deze pagina verstrekken we relevante info. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Ook leggen we alles uit over de diverse maaltijdopties. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Als laatste kan je ook mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioLimburg
GemeenteLeudal
PlaatsEll
Postcode6011
Website gemeentewww.leudal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-ell

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Ell?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n gezonde kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Stamppot knolselderij met rucola en/of Foe yong hai. In de box hieronder beschrijven we heel uiteenlopende groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

  • Mensen op leeftijd: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Met behulp van senioren maaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers zijn voedzame gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm, en natriumarm, vetarm, diabetes, koolhydraatarm.
  • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
  • Families: Veel jonge families hebben een volle agenda. School, een drukke baan en sport/muziek moeten gecombineerd worden. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
  • Eenpersoonshuishoudens: School, werken, hobby’s en feestjes met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere avond voor jezelf koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol met groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Ell: welke soorten zijn er?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Ell dan heb je drie keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke type maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. We vertellen je hieronder meer over aanbod, kosten, houdbaarheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

  1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Ell? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Dikwijls 2 of 3 keer per maand afgeleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. De oplossing in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-ell

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder doorzoek je eenvoudig een lijst met grote bezorgers van warme maaltijden in Ell. Per aanbieder tref je details als aantal maaltijden en de tarieven. Selecteer een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale organisaties van bezorgmaaltijden

Hierna vind je een verzameling lokale instanties. Denk dan aan stichtingen, slagerijen, supermarkten, cateraars, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Egchel, Helden en Maasbree.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR DerksenSebastiaanstraat 126011 REEll
Keurslager van RooijNieuwstraat 306021 HSBudel
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
ZuidZorg WijkzorgDe Dam 16021 KMBudel
Let´s Cook MaaltijdserviceDeken van Baarsstraat 6a6021 BHBudel
Zorgcentrum MariënburghtGraafschap Hornelaan 26021 XLBudel
Zorgcentrum Marishoft Hagelkruis 1A6026 BAMaarheeze
Proteion – St. JozefKloosterlaan 76019 ANWessem
Proteion – SterreboschOnder de Bomen 46017 ALThorn
Opsomming met gemeentelijke organisaties van magnetronmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Ell

Ook bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

  • Kantoren of bedrijfspanden bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als werkgever wil je dan graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
  • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met landelijke organisaties voor magnetronmaaltijden in Ell. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
  • Ook thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je advies inwinnen over het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
  • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kids kunnen zo een smakelijke en gezonde maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Ell aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht bestaat uit 3 onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. O.a. Andijvie a la creme of Rundervink in jus met stamppot broccoli.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Je plaatst de maaltijd ongeveer 25 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Opwarmen gaat in zo’n 4 – 10 minuten op 500 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Ell.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Ell?
De kosten van de maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke aanbieder heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (circa €6,25. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Heb je graag iets voor en na? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,45) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,45).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop kan je gebruik maken van de maaltijdservice Ell. Dat zijn bijvoorbeeld cateraars en/of gespecialiseerde keuken die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ten derde onderscheiden we nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Leudal?
Op www.leudal.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder zijn er landelijk regelingen via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.