Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Puth

Ben jij op zoek naar een aanbieder voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Puth? Op kantenklaarmaaltijden.com lees je alle belangrijke aspecten. We vertellen je wat een maaltijdservice precies is, en voor wie het geschikt is. Verder gaan we dieper in op de diverse soorten gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct voorzieningen vergelijken. Als laatste kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je vandaag nog bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioLimburg
GemeenteBeekdaelen
PlaatsPuth
Postcode6155
Website gemeentewww.beekdaelen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-puth

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Puth?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Selecteer bijvoorbeeld: Slavink met andijvie a la crème gek aard jus en Procureur lapje met prei a la crème en aardappel. In de volgende paragraaf vind je allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

  • Mensen op leeftijd: 70-plussers kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De menu’s zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor senioren zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en koolhydraatarm, vetarm, vegetarisch, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
  • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, feestjes en hobbies vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Afgestudeerden: Werk, school, de fitness en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Puth: welke soorten zijn er?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Puth dan zijn er in feite 3 opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke type maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijzen, versheid en aflevermogelijkheden.

  1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Puth? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Doorgaans om de week op locatie geleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeer geschikt wanneer u geen beschikking heeft over een keuken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-puth

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema tref je een database met erkende organisaties voor warme maaltijden in Puth. Per instantie vind je praktische info zoals het actuele aanbod en de prijzen. Tik op de button van een instantie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instanties van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hieronder bekijk je een weergave van kleinschalige maaltijdvoorzieningen. Onder andere cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, supermarkten, slagerijen. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Limbricht, Einighausen en Munstergeleen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
SPAR MaaltijdserviceBongerd 86176 AWSpaubeek
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
BuurtzorgBandkeramiek Straat 66181 CLElsloo
Slagerij VeugenMarkt 100a6191 JKBeek
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Overzicht met regionale bezorgservices van thuismaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Puth

Ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Verderop sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

  • Kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
  • Ook zorgcentra (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met bekende leveranciers van magnetronmaaltijden in Puth. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
  • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
  • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Puth zich aan moeten houden. 150 – 200 gram groente, slechts beperkt zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving staat meestal een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Het avondeten kent normaal gesproken 3 elementen. Ten eerste heb je natuurlijk de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En als laatste heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit oer-Hollandse gerechten, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Onder andere Stukjes rundvlees in saus of Garnalensoep.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 minuten op 110 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 tot 10 minuten op 500 – 650 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Puth.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Puth?
De kosten van de maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke service heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,85. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €5,85. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,35) en dessert (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ook kan je bestellen bij de maaltijdservice Puth. Dit zijn vaak professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tenslotte bestaan er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Beekdaelen?
Op www.beekdaelen.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.