Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Bingelrade

Wil jij vandaag nog verse kant en klaar maaltijden bestellen in Bingelrade? Via deze website check je alle belangrijke aspecten. We leggen je uit wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens gaan we verder in op de actuele maaltijd-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct maaltijdvoorzieningen vergelijken. Tevens kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioLimburg
GemeenteBeekdaelen
PlaatsBingelrade
Postcode6456
Website gemeentewww.beekdaelen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-bingelrade

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check alle aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Voor wie is de maaltijdservice in Bingelrade?

Houd je niet van koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals eten als: Runderlapje in jus & Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng. In onderstaande tekst beschrijven we heel uiteenlopende groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

  • Bejaarden: Senioren kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De menu’s bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij, en natriumarm, vetarm, diabetes, vegetarisch.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking ervaren kant-en-klaar maaltijden ook als gemakkelijk. Op deze manier blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
  • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Even snel een maaltijd maken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
  • Jongvolwassenen: Werk, de fitness en andere bezigheden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken is vaak geen optie. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Bingelrade: welke soorten zijn er?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Bingelrade dan heb je eigenlijk 3 keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke maaltijdvorm kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen hebben te maken met aantal maaltijden, budget, kwaliteit en bezorgintervallen.

  1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Bingelrade? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Gewoonlijk om de week aan huis bezorgd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. De oplossing indien zelfstandig koken tot het verleden behoort of als er lichamelijke beperkingen zijn. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-bingelrade

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna check je een opsomming van populaire bedrijven voor warme maaltijden in Bingelrade. Per bedrijf doorzoek je eenvoudig details als het type maaltijden en vanafprijs. Klik op de button van een aanbieder voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige leveranciers van bezorgmaaltijden

Hierna bieden we een database met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen. Voorbeelden zijn stichtingen, slagerijen, supermarkten, cateraars, zorginstellingen. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Oirsbeek, Doenrade en Schinveld.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKerkstraat 7 A6447 BGMerkelbeek
Slagerij VanthoorLaurastraat 96471 JGEygelshoven
Zorgcentrum EmmastaeteAkerstraat Noord 63 hs036446 XCBrunssum
Uw Slager KeldermannWijenweg 1836446 ALBrunssum
Kookservice Paul SchobbenZaunbrechersstraat 16471 VREygelshoven
BuurtzorgVeldhofstraat 496471 CDEygelshoven
étuméDaalseweg 56521 GENijmegen
BuurtzorgCipresstraat 1546523 HRNijmegen
Slagerij LochtmanHolzstraat 286461 HNKerkrade
MeanderGroepMarkt 526461 EDKerkrade
Overzicht met lokaal georiënteerde bezorgservices van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Bingelrade

Ook kantoren en bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdservices voor bedrijven.

  • Kantoren en fabrieken bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. In dit soort situaties wil je graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
  • Ook zorgorganisaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter hebben ze een overeenkomst met bekende bezorgers van magnetronmaaltijden in Bingelrade. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
  • Meerdere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
  • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen dan een lekkere en voedzame maaltijd gebruiken voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Bingelrade de basis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je vaak een tabel met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een normale kant en klaar maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Onder andere Gepaneerde kipschnitzel & Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 125 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 tot 10 minuten op 500 – 800 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Bingelrade.

Wat is de prijs van een bezorgmaaltijd in Bingelrade?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke bezorgdienst heeft weer andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd is er al vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (vanaf €6,25. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,75) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,45).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ten tweede kan je kiezen voor de maaltijdservice Bingelrade. We hebben het dan over grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Als laatste onderscheiden we nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Beekdaelen?
Op www.beekdaelen.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Ook bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en spaartegoeden.