Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Appeltern

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Appeltern? Via deze website lees je meer informatie. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Eveneens behandelen we ook de huidige gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct leveranciers vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen het hoofdstuk veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
PlaatsAppeltern
Postcode6629
Website gemeentewww.westmaasenwaal.nl
kant-en-klaar-maaltijden-appeltern

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Bekijk de huidige aanbiedingen en probeer een proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Appeltern?

Ben jij geen goede kok? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een gezonde kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je bent geen tijd kwijt in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Gestoomde zalm, broccoli, gekookte aard. en Varkenshaas boontjes schotel. In onderstaand blok tref je diverse groepen mensen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

  • Senioren: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Door het bestellen van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De kant-en-klaar producten zitten vol groenten, zijn niet zo zout en vet en kan men eenvoudig opwarmen. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet is wat opgenomen in het assortiment. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, lactosevrij, gemalen, zoutarm, en natriumarm, diabetes, koolhydraatarm, vetarm.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
  • Drukke gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, feestjes en hobbies moeten gecombineerd worden. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
  • Jongvolwassenen: Werk, school, de sportschool en familie en vrienden: we hebben het erg druk. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Appeltern: hoe werkt dat?

Als je op zoek bent naar gezonde thuismaaltijden in Appeltern dan zijn er in feite 3 varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft positieven en negatieven kanten. Zo verschillen de op het gebied van: de breedte van het assortiment, financiën, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

  1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Appeltern? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter per 6 of 12 stuks aan huis geleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt door de bezorger voorverwarmd afgeleverd. Zeker praktisch als u zelf niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-appeltern

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een lijst met landelijke bezorgers van warme maaltijden in Appeltern. Per bedrijf bekijk je details als assortiment en het tarief. Selecteer een organisatie voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instellingen voor senioren maaltijden

Hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling lokaal georiënteerde bezorgservices. Denk dan aan welzijnsorganisaties, cateraars, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten. Op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Dreumel, Heerewaarden en Maasbommel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Yasemin MaaltijdserviceWoerdsestraat 16628 KAAltforst
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
Zorgcentrum St. BarbaraRooijsestraat 46621 ANDreumel
Slagerij HermanussenHoogstraat 176611 BVOverasselt
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
Slagerij HermanussenMauritsplein 36641 BKBeuningen
Schema met kleinschalige instanties van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Appeltern

Ook bedrijven en kantoren hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

  • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als onderneming wil je natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
  • Ook veel zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen hebben ze een overeenkomst met bekende keukens voor magnetronmaaltijden in Appeltern. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
  • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd gebruiken (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Hoe zit het met de gezondheid van kant-en-klaar maaltijden?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Appeltern in Nederland aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Bijv. Bami babi ketjap of Slavink in jus met stamppot snijbonen.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 110 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 – 10 minuten op 500 – 650 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Appeltern.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Appeltern?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. Met name het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,90. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (zo’n €5,85. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,45) en dessert (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede kan je kiezen voor de maaltijdservice Appeltern. Onder andere professionele keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ook bestaan er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente West Maas en Waal?
Via de uitleg op www.westmaasenwaal.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Tevens zijn er mogelijkheden vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Er wordt hierbij gekeken naar uw vermogen en inkomen.