Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Deest

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Deest? Via deze website vind je alles wat je moet weten. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Tevens behandelen we ook de huidige maaltijdopties. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Zijn er onduidelijkheden? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteDruten
PlaatsDeest
Postcode6653
Website gemeentewww.druten.nl
kant-en-klaar-maaltijden-deest

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Check alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Deest?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n smaakvolle kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst en/of Spinaziestamppot. In de volgende paragraaf benoemen we enkele voorbeelden van groepen mensen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

  • Mensen op leeftijd: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De maaltijden zitten vol groenten, zijn niet zo zout en vet en zijn simpel op te warmen. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de werking van hersenen te stimuleren. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, en koolhydraatarm, vetarm, natriumarm, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
  • Gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies, sporten en studeren vragen veel van onze tijd. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
  • Starters: Werk, hobby’s en feestjes met vrienden: we hebben het erg druk. Elke avond een gezonde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Deest: wat moet ik kiezen?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Deest dan heb je drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort kent zijn eigen karakter en voordelen. We vertellen je hieronder meer over hoe groot het aanbod is, tarieven, versheid en aflevermogelijkheden.

  1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Deest? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaliter elke 2 weken afgeleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Ideaal op het moment dat u geen keuken heeft en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-deest

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hieronder vind je een lijst met erkende bezorgers van warme maaltijden in Deest. Per leverancier vind je details als het soort gerechten dat ze aanbieden en vanafprijs. Klik op de knop van een aanbieder voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bezorgservices van thuismaaltijden

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een database met gemeentelijke maaltijdservices. Onder andere zorginstellingen, cateraars, welzijnsorganisaties, slagerijen, supermarkten. Op deze site vind je ook adresgegevens van partijen in Appeltern, Horssen en Ewijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
Attent – TertzioBachstraat 296661 CPElst
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
Tafeltje Dekje ElstJasappel 376662 JDElst
BuurtzorgDe Zuiling 86662 ZCElst
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Weergave met kleinschalige leveranciers van thuismaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Deest

Met name ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

  • Bedrijven kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als werkgever wil je dan graag je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
  • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter is dit contractueel geregeld met populaire bedrijven voor magnetronmaaltijden in Deest. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
  • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
  • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een lekkere en voedzame maaltijd nuttigen rond een uur of 17:00.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijke thema’s rondom maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Deest in Nederland aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste is dit natuurlijk veel groente. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen of Thaise rundercurry met sambalboontjes, rijst.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je warmt dit op in ongeveer 25 minuten op 100 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 tot 10 minuten op 600 – 850 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Deest.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Deest?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren lopen flink uiteen. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,70. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,50) en dessert (vanaf €1,15).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Als tweede mogelijkheid heb je natuurlijk de maaltijdservice Deest. We hebben het dan over cateraars en/of gespecialiseerde keuken die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tenslotte zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Druten?
Op de website www.druten.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.