Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Lutten

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Lutten? Via onze site check je alle belangrijke aspecten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Ook gaan we verder in op de beschikbare maaltijdopties. Snel bestellen? Je kunt hier ook bedrijven vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioOverijssel
GemeenteHardenberg
PlaatsLutten
Postcode7775
Website gemeentewww.hardenberg.nl
kant-en-klaar-maaltijden-lutten

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Lutten?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor: Pastaschotel: kip met broccoli en Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree. Hieronder benoemen we allerlei soorten groepen die veel kunnen hebben aan een maaltijdservice:

  • Mensen op leeftijd: Senioren bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze gerechten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om het geheugen op peil te houden. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, vetarm.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook extra genieten van kant-en-klaar maaltijden. Daardoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
  • Families: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Boodschappen doen en koken lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
  • Alleenstaanden: Werk, school, muziek en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is soms teveel gevraagd. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Lutten: welke zijn geschikt?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Lutten dan zijn er 3 varianten: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk type heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, versheid en bezorging.

  1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Lutten? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Na bezorging zet je het in de vriezer. Doorgaans elke week 1 keer bij jou thuis afgeleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Een uitkomst op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort of als er lichamelijke beperkingen zijn. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-lutten

Landelijke maaltijdservices vergelijken

Hierna verstrekken we een verzameling bekende aanbieders van warme maaltijden in Lutten. Per instantie vind je uitleg over assortiment en de prijzen. Druk op de knop van een maaltijdvoorziening voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdservices van senioren maaltijden

In het schema hierna vind je een overzicht met lokale bezorgservices. Onder andere slagerijen, zorginstellingen, supermarkten, stichtingen, cateraars. Elders op deze website vind je ook aanbieders in Stieltjeskanaal, Schoonebeek en Weiteveen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Brinkman maaltijdenserviceNieuwe Haven 247772 BCHardenberg
Slagerij VeerbeekStatenweg 457824 CTEmmen
BuurtzorgDe Stuwdijk 1A7772 AWHardenberg
SPAR PierikJupiterplein 17771 XTHardenberg
TSN ThuiszorgStatenweg 1097824 CWEmmen
Keurslagerij JansenDalipassage 557811 DAEmmen
SPAR SchijffSplitting 1567826 CTEmmen
Keurslager JellemaValkenveld 467827 HCEmmen
Het wapen van EmmenSchimmerweg 17811 AREmmen
BuurtzorgDe Esch 17783 CGGramsbergen
Opsomming met lokaal georiënteerde instellingen van opwarmmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Lutten

Ook kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hieronder sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdopties voor bedrijven.

  • Kantoren en fabrieken laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of wanneer een vergadering uitloopt. In dit soort situaties wil je graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
  • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende aanbieders van magnetronmaaltijden in Lutten. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
  • De grotere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan soms een levering worden ingepland voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: dagverse gerechten snel op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen aangaande maaltijdbezorging aan huis

Kunnen kant-en-klaar maaltijden gezond zijn?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Lutten zich aan moeten houden. Bereid met minimaal 150 gram groente, slechts beperkt zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat meestal een tabel met de precieze voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Zo zijn er typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Denk aan Kip in kerriesaus, doperwten, rijst en Hachee, rode kool, gekookte aardappelen.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 25 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 850 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Lutten.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Lutten?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke bezorgdienst heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,70. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,30) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder is er de maaltijdservice Lutten. Dat zijn bijvoorbeeld cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ten derde onderscheiden we nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Hardenberg?
Via www.hardenberg.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Ook zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.