Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Langedijke

Wil je alles weten over kant en klaar maaltijden bestellen in Langedijke? Via onze site vind je tips en adviezen. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Eveneens bespreken we de verschillende maaltijd-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar bedrijven vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het geheel smaakt er lekker en je warmt ze eenvoudig en snel op. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Scroll dan eerst naar beneden naar de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioDrenthe
GemeenteOoststellingwerf
PlaatsLangedijke
Postcode8425
Website gemeentewww.ooststellingwerf.nl
kant-en-klaar-maaltijden-langedijke

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Langedijke?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smaakvolle kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Zoals maaltijden als: Naturel-pannenkoek of Stroganoff du chef. In de box hieronder vind je allerlei soorten groepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

  • Senioren en ouderen: Ouderen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor de oudere doelgroep is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de hersenen te beschermen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet is wat opgenomen in het assortiment. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, zoutarm, gemalen, lactosevrij, en vetarm, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Hierdoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
  • Families: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden moeten gecombineerd worden. Even snel een maaltijd maken is dan niet altijd even prettig. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
  • Jongvolwassenen: Studeren, de fitness en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is vaak geen optie. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er zitten lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Langedijke: wat is het aanbod?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Langedijke dan heb je eigenlijk drie opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in aanbod, onkosten, smaak en bezorgopties.

  1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Langedijke? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Vaak per box van 6 gerechten aan huis geleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst op het moment dat u zelf niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-langedijke

Vergelijk diverse maaltijdservices

Hierna vind je een opsomming van bekende organisaties voor warme maaltijden in Langedijke. Per bezorgservice bekijk je relevante zaken zoals aantal maaltijden en budget. Klik op de button van een aanbieder om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale organisaties van opwarmmaaltijden

In de volgende tabel bekijk je een verzameling lokaal georiënteerde maaltijdservices. Dat zijn bijv. slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, stichtingen, cateraars. Op deze site vind je ook aanbieders in Bontebok, Oldeberkoop en Makkinga.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
Overzicht met gemeentelijke instellingen van thuismaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Langedijke

Ook bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hieronder lichten we enkele situaties toe van dagverse maaltijden voor bedrijven.

  • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
  • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele bedrijven voor magnetronmaaltijden in Langedijke. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
  • Een groot aantal thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
  • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd nemen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten zijn de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Langedijke aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en voldoende eiwitten. Op de beschrijving vind je vaak een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Het avondeten kent normaal gesproken 3 elementen. Om te beginnen hebben we de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit typische Hollandse recepten, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Bijv. Spaghetti, tonijn, kappertjes en Babi pangang, rijstfantasie.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet ingewikkeld. Optie 1 is ongeveer 35 minuten op 100 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan je ook de magnetron gebruiken. Meestal verwarm je het in circa 6 – 12 minuten op 600 – 850 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Langedijke.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Langedijke?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,70. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €6,35. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je meer luxe? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,50) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,10).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Allereerst heb je supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid kan je gebruik maken van de maaltijdservice Langedijke. Het betreft cateraars en/of gespecialiseerde keuken die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tenslotte zijn er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Ooststellingwerf?
Via de info op www.ooststellingwerf.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.