Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Mildam

Zoek jij opties voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Mildam? Op kantenklaarmaaltijden.com verstrekken we een uitgebreide beschrijving. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens bespreken we de actuele maaltijdopties. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Als laatste kan je ook opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Zijn er onduidelijkheden? Scroll dan eerst naar beneden naar de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioFriesland
GemeenteHeerenveen
PlaatsMildam
Postcode8454
Website gemeentewww.heerenveen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-mildam

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Check de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Mildam?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Selecteer bijvoorbeeld: Speklapjes met jus en preistamppot & Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Hieronder beschrijven we voorbeelden van doelgroepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

  • Bejaarden: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze kant-en-klaar producten zijn super gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of juist om op gewicht te komen en blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, gemalen, lactosevrij, zoutarm, en vetarm, natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
  • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
  • Drukke gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
  • Alleenstaanden: Studie, hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol met groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Mildam: welke soorten zijn er?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Mildam dan zijn er drie opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke type maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, prijzen, smaak en leveropties.

  1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Mildam? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Na bezorging zet je het in de vriezer. Gewoonlijk 2 of 3 keer per maand afgeleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Ideaal als u niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-mildam

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder vind je een database met landelijke aanbieders van warme maaltijden in Mildam. Per instantie verstrekken we informatie als het huidige assortiment en de prijzen. Klik op de knop van een maaltijdvoorziening voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een opsomming van gemeentelijke instellingen. Denk dan aan stichtingen, slagerijen, supermarkten, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Oude Willem, Terband en Nieuweschoot.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ComfortzorgSchoterlandseweg 298451 CPOudeschoot
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Meriant Restaurant Coornhert StateVogelwijk 208446 KEHeerenveen
Meriant Restaurant Herema StateHeremaweg 48444 ANHeerenveen
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
Schema met plaatselijke instellingen van bezorgmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Mildam

Ook zakelijke klanten kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hieronder lichten we enkele situaties toe van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

  • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
  • Ook zorggroepen (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Meestal werken ze samen met professionele bezorgers van magnetronmaaltijden in Mildam. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
  • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kun je in contact komen met leveranciers voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
  • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Mildam zich aan moeten houden. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Bijv. Macaroni carbonara met stukjes kip en Varkensprocureur in jus.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 35 minuten op 100 °C in de oven. Duurt dit te lang? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 12 minuten op 550 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Mildam.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Mildam?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel divers. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest zie je terug in de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,50. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (circa €6,45. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je meer luxe? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,75) en desserts (vanaf €1,30).

Welk type leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice Mildam. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ten derde kun je soms ook terecht bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Heerenveen?
Aan de hand van www.heerenveen.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij kijkt men naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.