Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Regio Friesland

Zoek je een leverancier voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Regio Friesland? Via deze website lees je meer informatie. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice precies is, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij gaan we verder in op de beschikbare type maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Tevens kan je ook onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Voor wie is de maaltijdservice in Regio Friesland?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en jij bespaart veel tijd in de keuken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Zoals maaltijden als: Stamppot Hete bliksem met stroop en/of Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. In de box hieronder lees je informatie over diverse groepen mensen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen in Nederland krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Dankzij speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze maaltijden zijn erg voedzaam, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor de oudere doelgroep zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan en ook om mentaal gezond te blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aanglutenvrij, zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies en vrienden moeten gecombineerd worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studie, de sportschool en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Regio Friesland: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Regio Friesland dan zijn er in feite drie varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type heeft weer zijn eigen kenmerken. De maaltijden verschillen als het gaat om de breedte van het assortiment, tarieven, houdbaarheid en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Regio Friesland? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk elke 2 weken aan huis geleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Een uitkomst op het moment dat u niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
Bekijk ook de mogelijkheden in Weststellingwerf, Heerenveen, De Fryske Marren, Súdwest-Fryslân, Waadhoeke, Harlingen, Terschelling, Vlieland, Leeuwarden, Tytsjerksteradiel, Noardeast-Fryslân, Ameland, Schiermonnikoog, Smallingerland, Opsterland, Dantumadiel, Achtkarspelen.

Maaltijden voor bedrijven in Regio Friesland

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. Als werkgever wil je dan graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgcentrums (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele bedrijven voor magnetronmaaltijden in Regio Friesland. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. De kids kunnen daardoor een lekkere en voedzame maaltijd nemen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: voedzame gerechten in een handomdraai klaar!