Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Weststellingwerf

Zoek je een leverancier voor kant en klaar maaltijden bestellen in Weststellingwerf? Op kantenklaarmaaltijden.com verstrekken we relevante info. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en wie er gebruik van kan maken. Ook bespreken we de diverse gerechten opties. Snel bestellen? Je kunt hier ook aanbieders vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en het staat binnen mum van tijd op tafel. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioFriesland
GemeenteWeststellingwerf
PlaatsWeststellingwerf
Postcode8471
Website gemeentewww.weststellingwerf.nl
kant-en-klaar-maaltijden-weststellingwerf

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk interessante aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Weststellingwerf?

Houd je niet van koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een lekkere kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals gerechten als: Stamppot Hutspot met worst & Sucadelapje met jus en tuinbonen met ui en tijm. In onderstaand blok vind je voorbeelden van doelgroepen die veel profijt hebben van een maaltijdservice:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zitten vol groenten, worden vers bereid zonder veel e-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen te beschermen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, glutenvrij, en vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Families: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Elke dag iets gezonds klaarmaken kan dan vaak lastig zijn. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Weststellingwerf: wat is het aanbod?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Weststellingwerf dan zijn er in feite 3 keuzemogelijkheden: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft positieven en negatieven kanten. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijzen, kwaliteit en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Weststellingwerf? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Gewoonlijk elke week 1 keer aan huis bezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeer geschikt als u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-weststellingwerf

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een verzameling professionele bezorgers van warme maaltijden in Weststellingwerf. Per instantie verstrekken we uitleg over aanbod en de kosten. Druk op de button van een organisatie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bezorgservices van opwarmmaaltijden

In de tabel hierna vind je een lijst met lokaal georiënteerde instanties. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Dronten, Kampen en Urk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslagerij HoeksmaVan Harenstraat 218471 JBWolvega
It Fermidden – LeppehiemLeppedijk 378491 GJAkkrum
Meriant MaaltijdservicePostbus 2168470 AEWolvega
SPAR van ZwolStreek 1318463 NGRotsterhaule
BuurtzorgMidstraat 598501 AEJoure
Keurslager SpijkermanKleef 98491 BXAkkrum
Keurslager VeldmanMidstraat 818501 AGJoure
Centrum Vegelin StateHarddraversweg 48501 CMJoure
Lycklama StinsDeken Mulderstraat 18472 ABWolvega
Meriant Restaurant LindeStedeSteenwijkerweg 498471 KZWolvega
Opsomming met lokale maaltijdvoorzieningen van magnetronmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Maaltijden voor bedrijven in Weststellingwerf

Met name ook bedrijven hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna lichten we enkele situaties toe van maaltijdenservices voor bedrijven.

 • Kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld bij een cursus of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf kun je dan via de cateraar de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorggroepen (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In de regel hebben ze afspraken gemaakt met grote bedrijven voor magnetronmaaltijden in Weststellingwerf. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden steeds vaker speciale kant-en-klaar maaltijden aan. Kinderen kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd krijgen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Weststellingwerf aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, maximaal 2 gram zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een gemiddelde maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van Typisch Nederlandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Javaanse rund.stoof met kokos en gekruide rijst en Zalmfilet in mosterdsaus.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 tot 12 minuten op 600 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Weststellingwerf.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Weststellingwerf?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke service heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,70. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (zo’n €6,25. Voor een tafeltje dekje maaltijd moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je meer luxe? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,35) en nagerecht (vanaf €1,10).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms wordt er ook bezorgd. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice Weststellingwerf. Onder andere grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast bestaan er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Weststellingwerf?
Via de info op www.weststellingwerf.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop heb je soms ook recht op zorg vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Slijkenburg
 • Nijeholtwolde
 • Nijelamer
 • Oldelamer
 • Munnekeburen
 • Langelille
 • Scherpenzeel
 • Spanga
 • Nijetrijne
 • Oldetrijne
 • Sonnega
 • Oldeholtwolde
 • Ter Idzard
 • Nijeholtpade
 • Oldeholtpade
 • Wolvega
 • Blesdijke
 • De Blesse
 • Peperga
 • Steggerda
 • De Hoeve
 • Vinkega
 • Boijl
 • Noordwolde
 • Zandhuizen
 • Oosterstreek