Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Vinkega

Zoek je een leverancier voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Vinkega? Aan de hand van deze site vind je alle belangrijke aspecten. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice is, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij vertellen we meer over de huidige gerecht-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje bedrijven vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan opties voor zakelijke maaltijden overwegen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioFriesland
GemeenteWeststellingwerf
PlaatsVinkega
Postcode8393
Website gemeentewww.weststellingwerf.nl
kant-en-klaar-maaltijden-vinkega

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Vinkega?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een gezonde kant en klaar maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Kip pilav met perzik, kruidenrijst met doperwten of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Hierna check je heel uiteenlopende groepen die gebruikmaken van de maaltijdservice:

 • Ouderen: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Met behulp van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze gerechten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor ouderen is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de werking van hersenen te stimuleren. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en natriumarm, koolhydraatarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Families met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Een baan, sport en studie hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Een drukke baan, hobby’s en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere avond voor jezelf koken schiet er dan wel eens bij in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er gaan lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Vinkega: hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Vinkega dan heb je feitelijk 3 opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in aanbod, prijs, kwaliteit en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Vinkega? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Meestal elke week 1 keer aan huis geleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Een uitkomst op het moment dat u niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-vinkega

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een weergave van populaire aanbieders van warme maaltijden in Vinkega. Per leverancier check je details als het type maaltijden en het tarief. Klik op de button van een organisatie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bezorgservices van thuismaaltijden

In onderstaand schema check je een weergave van regionale bedrijven. Dit kunnen zijn stichtingen, zorginstellingen, cateraars, welzijnsorganisaties, slagerijen. Op deze site vind je ook aanbieders in Boschoord, Oosterstreek en Noordwolde.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Keurslager van der MeerMolenplein 88442 LMHeerenveen
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
Overzicht met plaatselijke instellingen van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Vinkega

Ook zakelijke klanten kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdservices voor bedrijven.

 • Organisaties laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter maken zij hiervoor afspraken met professionele keukens voor magnetronmaaltijden in Vinkega. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd eten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Vinkega normaliter aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket vind je voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent 3 aspecten. In de basis zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit een Nederlandse stamppot, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire inspiratie. O.a. Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do en Schnitzel mexico schotel.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Optie 1 is ongeveer 30 minuten op 100 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het ook in de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 tot 10 minuten op 600 – 850 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Vinkega.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Vinkega?
De prijzen van de verschillende maaltijden variëren nogal. Elke maaltijdbezorger heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,55. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €5,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,65) en toetje (vanaf €1,20).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice Vinkega. Dat zijn bijvoorbeeld speciaal ingerichte keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Als laatste is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Weststellingwerf?
Op de website www.weststellingwerf.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.