Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Boschoord

Wil jij vandaag nog gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Boschoord? Via onze site lees je aanvullende details. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook gaan we dieper in op de aanwezige soorten maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdvoorzieningen vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen de meestgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioDrenthe
GemeenteWesterveld
PlaatsBoschoord
Postcode8387
Website gemeentewww.gemeentewesterveld.nl
kant-en-klaar-maaltijden-boschoord

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Boschoord?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een gezonde kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Gemengde groenteschotel of Thaise viscurry, roerbakmix, gekookte rijst. Hieronder tref je diverse groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Bejaarden: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn niet zo zout en vet en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor de oudere doelgroep is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, lactosevrij, en vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook vaak uitkomst.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: Werk, school, muziek en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten is vaak geen optie. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Boschoord: welke soorten zijn er?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Boschoord dan zijn er 3 varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke type maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: hoe groot het aanbod is, prijs, kwaliteit en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Boschoord? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Vaak om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Ideaal als u zelf niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-boschoord

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder check je een overzicht met populaire bedrijven voor warme maaltijden in Boschoord. Per instantie tref je relevante zaken zoals het huidige assortiment en vanafprijs. Klik op de button van een aanbieder voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke aanbieders van magnetronmaaltijden

Hieronder bekijk je een lijst met gemeentelijke organisaties. Voorbeelden zijn slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen, cateraars. Op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Vledder, Frederiksoord en Wilhelminaoord.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De TippeLesturgeonplein 58381 BXVledder
BuurtzorgSchapekamp 188431 JBOosterwolde
Meursinge MaaltijdserviceMolenweg 128355 ATGiethoorn
SPAR HofGelderingen 128341 PXSteenwijkerwold
MariënboschFok 558441 BNHeerenveen
Zorggroep Liante MaaltijdserviceRiemsoord 1408426 EDAppelscha
ComfortzorgBurg. Kuperusplein 1448442 CJHeerenveen
BuurtzorgBurgemeester Falkenaweg 58 38442 LEHeerenveen
Slagerij NicolaiVaart Zuidzijde 668426 AGAppelscha
De VinkenhoeveNoordwolderweg 778393 RDVinkega
Tabel met lokale bedrijven van opwarmmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Boschoord

Ook bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire aanbieders van magnetronmaaltijden in Boschoord. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Boschoord specifiek aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op het etiket vind je vaak een tabel met de precieze voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een normale kant en klaar maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Bijvoorbeeld Cordon Bleu met groenten & Venkelsoep met dille.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Je warmt dit op in ongeveer 30 minuten op 120 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan je ook de magnetron gebruiken. Meestal verwarm je het in circa 4 tot 8 minuten op 600 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Boschoord.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Boschoord?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft weer andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,65. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €6,55. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,75) en desserts (vanaf €0,90).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice Boschoord. Voorbeelden zijn cateringbedrijven en grote keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Westerveld?
Op de website www.gemeentewesterveld.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Ook bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.