Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Kant en klaar maaltijden Waadhoeke

Zoek jij opties voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Waadhoeke? Op kantenklaarmaaltijden.com lees je aanvullende details. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice inhoudt, en wie er gebruik van kan maken. Verder gaan we dieper in op de beschikbare type gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar leveranciers vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan zakelijke mogelijkheden bekijken. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Bekijk dan eerst de FAQ (populaire vragen). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioFriesland
GemeenteWaadhoeke
PlaatsWaadhoeke
Postcode8801
Website gemeentewww.waadhoeke.nl
kant-en-klaar-maaltijden-waadhoeke

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Waadhoeke?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smakelijke kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals eten als: Rundergehaktbal met jus en hutspot en Pasta/tonijnschotel. In de box hieronder check je meerdere segmenten Nederlanders die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Ouderen en bejaarden: Oudere mensen hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor ouderen zijn voedzame gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de werking van hersenen te stimuleren. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, gemalen, glutenvrij, lactosevrij, en koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Mede door deze producten kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. School, een drukke baan en sport/muziek moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken is dan soms even teveel gevraagd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Jongvolwassenen: School, werken, hobby’s en andere bezigheden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke avond een gezonde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Waadhoeke: welke soorten zijn er?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Waadhoeke dan heb je drie alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk soort gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met assortiment, prijs, versheid en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Waadhoeke? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Vaak wekelijks of om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Zeer geschikt indien u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-waadhoeke

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel bekijk je een database met erkende bedrijven voor warme maaltijden in Waadhoeke. Per bedrijf bieden we specificaties zoals aanbod en het tarief. Kies een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale leveranciers van thuismaaltijden

Hierna verstrekken we een database met gemeentelijke bezorgservices. Onder andere cateraars, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten, welzijnsorganisaties. Op deze site vind je ook adresgegevens van partijen in Ooststellingwerf, Westerveld en De Fryske Marren.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Patyna SaxenoordPrinses Beatrixstraat 18801 DAFraneker
Zorggroep – Nij BethaniëNij Bethanie 18851 EJTzummarum
Patyna AvondrustKerkeburen 668754 EBMakkum
Patyna Aylva StateVan Aylvaweg 298748 CCWitmarsum
Keurslager ZijlstraVoorstraat 278861 BDHarlingen
SPAR TolsmaVan Camminghaweg 228822 WDArum
Catering de SeniorieMidlumerlaan 53a8861 JHHarlingen
Zorggroep – De SpikerSaltryperlaan8861 VDHarlingen
SPAR Ulrik de VriesP.J. Troelstrastraat 28802 RDFraneker
BuurtzorgHertog van Saxenlaan 808802 PPFraneker
Database met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Waadhoeke

Ook zakelijke klanten hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna vind je een aantal voorbeelden van maaltijdopties voor bedrijven.

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgorganisaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal maken zij hiervoor afspraken met grote bezorgers van magnetronmaaltijden in Waadhoeke. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Diverse thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kun je tips en info aanvragen voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. De kinderen kunnen een smaakvolle en gezonde maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis?

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Waadhoeke normaliter aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een doorsnee-maaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. In de basis hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Onder andere Gebakken aardappels en Stoofpotje peer, rundvlees en puree.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je plaatst de maaltijd ongeveer 20 minuten op 110 graden celsius in de oven. Duurt dit te lang? Dan zet je gewoon de magnetron aan. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk warm bezorgd in Waadhoeke.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Waadhoeke?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,65. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €5,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,45) en toetje (vanaf €1,35).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop kan je kiezen voor de maaltijdservice Waadhoeke. Voorbeelden zijn professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tenslotte hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Waadhoeke?
Via de uitleg op www.waadhoeke.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Westhoek
 • St.-Annaparochie
 • Vrouwenparochie
 • Oudebildtzijl
 • St.-Jacobiparochie
 • Nij Altoenae
 • Ingelum
 • Berltsum
 • Wier
 • Bitgum
 • Bitgummole
 • Minnertsga
 • Boksum
 • Blessum
 • Deinum
 • Marsum
 • Dronryp
 • Menaam
 • Slappeterp
 • Wjelsryp
 • Spannum
 • Tzummarum
 • Firdgum
 • Klooster Lidlum
 • Oosterbierum
 • Sexbierum
 • Pietersbierum
 • Skingen
 • Winsum
 • Baaium
 • Tzum
 • Hitzum
 • Achlum
 • Herbaijum
 • Dongjum
 • Boer
 • Ried
 • Peins
 • Schalsum
 • Zweins
 • Franeker