Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Sandfirden

Wil jij vandaag nog lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Sandfirden? Middels onze site vind je tips en adviezen. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice precies is, en wie er gebruik van kan maken. Tevens vertellen we meer over de beschikbare soorten gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct voorzieningen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij zakelijke mogelijkheden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zijn er onduidelijkheden? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
PlaatsSandfirden
Postcode8613
Website gemeentewww.gemeentesudwestfryslan.nl
kant-en-klaar-maaltijden-sandfirden

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Check interessante aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Sandfirden?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals gerechten als: Boerengehaktschotel met aardappelpuree en Stamppot boerenkool met een varkenssaucijs. Hieronder lees je informatie over enkele voorbeelden van groepen mensen die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

  • Bejaarden: 70-plussers hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze kant-en-klaar producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor ouderen is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, en diabetes, vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
  • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Door die service is er minder directe zorg noodzakelijk. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
  • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
  • Starters: Studie, de fitness en andere bezigheden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere dag boodschappen doen en koken is vaak geen optie. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Sandfirden: waar kan ik uit kiezen?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Sandfirden dan bestaan er 3 opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, onkosten, smaak en aflevermogelijkheden.

  1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Sandfirden? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. In de regel per 6 of 12 stuks afgeleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm thuisbezorgd. Een uitkomst op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-sandfirden

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In de volgende tabel vind je een overzicht met professionele bedrijven voor warme maaltijden in Sandfirden. Per organisatie doorzoek je eenvoudig praktische info zoals aantal maaltijden en vanafprijs. Druk op de knop van een maaltijdvoorziening voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde maaltijdservices van senioren maaltijden

In de volgende tabel vind je een verzameling plaatselijke organisaties. Dat kunnen o.a. zijn: cateraars, supermarkten, slagerijen, stichtingen, welzijnsorganisaties. Op deze site vind je ook organisaties in Kolderwolde, Hemelum en Gaastmeer.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Antonius MaaltijdserviceBolswarderbaan 18601 ZKSneek
Patyna Nij MarienackerMariënacker 18711 CBWorkum
Keurslager ZijlstraScharnestraat 68601 BBSneek
SPAR FlapperSt. Odulphusstraat 188574 SVBakhuizen
Keurslager van der MeerMerk 148711 CLWorkum
Patyna Talma StateTollewei 338621 CXHeeg
SPAR SikkesTuinen 318713 KMHindeloopen
Patyna Aylva StateVan Aylvaweg 298748 CCWitmarsum
Patyna TeatskehûsVitusdijk 28615 LMBlauwhuis
Dagwinkel AldegeaBreksdijk 448614 AXOudega
Schema met gemeentelijke aanbieders van opwarmmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Sandfirden

Met name ook bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

  • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
  • Ook zorgcentra (woonlocaties en dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In de regel werken ze samen met populaire bedrijven voor magnetronmaaltijden in Sandfirden. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
  • Ook thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden vaak kant-en-klaar maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een verse en gezonde maaltijd krijgen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde warme maaltijd in Sandfirden specifiek aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket staat vaak meer info over de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 componenten. In de basis hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Er is keuze uit 100% Hollandse kost, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. Denk aan Gepofte aardappels en Gehaktballetjes in satésaus.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je plaatst de maaltijd ongeveer een half uur op 110 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Sandfirden.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Sandfirden?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke bezorgservice werkt met andere prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,90. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (gemiddeld €6,10. Voor een tafeltje dekje maaltijd moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,40) en desserts (vanaf €1,40).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook kan je bestellen bij de maaltijdservice Sandfirden. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tenslotte kun je soms ook terecht bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Súdwest-Fryslân?
Via de uitleg op www.gemeentesudwestfryslan.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarbij heb je soms ook recht op zorg vanuit de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.