Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Moddergat

Zoek jij opties voor kant en klaar maaltijden bestellen in Moddergat? Via deze website verstrekken we tips en adviezen. We leggen je uit wat een maaltijdservice precies is, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens bespreken we de huidige type gerechten. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Liever direct bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioFriesland
GemeenteNoardeast-Fryslân
PlaatsModdergat
Postcode9142
Website gemeentewww.noardeast-fryslan.nl
kant-en-klaar-maaltijden-moddergat

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Moddergat?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een verse kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Zoals eten als: Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree en/of Reepjes kalkoenvlees in saus. In onderstaand blok lees je informatie over allerlei soorten groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

  • Senioren: Senioren laten doorgaans opwarmmaaltijden thuisbezorgen. Met behulp van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De etenswaren zitten vol bouw- en voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan lactosevrij, eiwitrijk, gemalen, zoutarm, en koolhydraatarm, vegetarisch, vetarm, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Daardoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook vaak uitkomst.
  • Families: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, school en sport hebben een grote impact op onze agenda. Een verse maaltijd op tafel zetten is dan soms even teveel gevraagd. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Starters: Studeren, sport en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken is vaak geen optie. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Moddergat: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Moddergat dan zijn er 3 keuzes: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk type gerecht heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, onkosten, herkomst producten en afleveropties.

  1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Moddergat? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Vaak per 6 of 12 stuks op locatie geleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. De oplossing in situatie waarbij het koken niet meer gaat en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-moddergat

Beschikbare maaltijdservices vergelijken

Hieronder bekijk je een verzameling bekende bezorgers van warme maaltijden in Moddergat. Per bezorgservice check je relevante zaken zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en vanafprijs. Druk op de knop van een instelling voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke maaltijdvoorzieningen van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder verstrekken we een weergave van gemeentelijke bezorgservices. Denk dan aan welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, zorginstellingen, slagerijen. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook bedrijven en organisaties in Morra, Paesens en Niawier.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorggroep Pasana – De SkuleStationswei 129123 JZMetslawier
SuperinnesHoge Eggenweg 69163 JPNes
Riska warme maaltijd serviceEintemastrjitte 89104 EWDamwâld
SPAR DamwâldMûnewei 179104 CXDamwâld
SPAR Klein VaarwaterKlein Vaarwaterweg 149164 MABuren
HekseketelTorenstraat 119163 HDNes
Vrouwe JakobaBadweg 49166 NJSchiermonnikoog
BuurtzorgHoofdstraat 59172 MLFerwert
SPAR ManjeStrandweg 29162 EVBallum
SPAR HerderOudbuurt 21-239145 SETernaard
Opsomming met plaatselijke bedrijven van thuismaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Moddergat

Ook bedrijven en kantoren bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna lichten we enkele situaties toe van maaltijdservices voor bedrijven.

  • Bedrijven en kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
  • Ook zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter is dit contractueel geregeld met professionele aanbieders van magnetronmaaltijden in Moddergat. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
  • Diverse thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
  • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) nemen steeds vaker kant-en-klaar maaltijden af. De kinderen kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd nemen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Moddergat zich aan moeten houden. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, niet te veel zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de beschrijving vind je de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 aspecten. Allereerst zijn er de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. Bijv. Oma’s sudderlap, bietjes, gekookte aardappelen en Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je warmt dit op in ongeveer 35 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 5 tot 10 minuten op 550 – 800 watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Moddergat.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Moddergat?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft effect op de kosten. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,65. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (vanaf €6,45. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,55) en toetje (vanaf €1,00).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. In aanvulling daarop kan je je aanmelden bij een maaltijdservice Moddergat. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tenslotte zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Noardeast-Fryslân?
Aan de hand van www.noardeast-fryslan.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.