Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Hollum

Direct mogelijkheden bekijken voor lekkere kant en klaar maaltijden bestellen in Hollum? Via onze site bieden we tips en adviezen. We omschrijven precies wat een maaltijdservice voor jou kan betekenen, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Daarbij gaan we verder in op de actuele maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Dit eten is geschikt voor iedereen en je warmt ze eenvoudig en snel op. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Wil je nog meer weten? Surf dan eerst verder naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioFriesland
GemeenteAmeland
PlaatsHollum
Postcode9161
Website gemeentewww.ameland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-hollum

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Bekijk actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Hollum?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Stamppot witte kool/appel/kerrie met slavink en Kalkoenfiletlapje, doperwten, rijst. In onderstaand blok tref je verschillende groepen die het gemak van een maaltijdservice ervaren:

  • Senioren en ouderen: 70-plussers bestellen dikwijls opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om het geheugen op peil te houden. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, en vetarm, vegetarisch, diabetes, natriumarm.
  • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
  • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, school en sport vereisen een goede planning. Even snel een maaltijd maken schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
  • Jongvolwassenen: Werk, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten schiet er dan wel eens bij in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er zitten lekker veel groenten in en er zit weinig zout en vet in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Hollum: hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Hollum dan zijn er in feite drie alternatieven: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in de breedte van het assortiment, onkosten, herkomst producten en bezorgintervallen.

  1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Hollum? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Doorgaans per 6 of 12 stuks op locatie geleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Erg handig wanneer u geen beschikking heeft over een keuken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
bezorgmaaltijd-hollum

Aanbod maaltijdservices vergelijken

Hierna doorzoek je eenvoudig een opsomming van landelijke leveranciers van warme maaltijden in Hollum. Per instantie bekijk je specificaties zoals assortiment en een prijsindicatie. Kies een aanbieder om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bedrijven van kant-en-klaar maaltijden

In onderstaand schema vind je een verzameling lokale bedrijven. Onder andere slagerijen, stichtingen, supermarkten, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op kantenklaarmaaltijden.com vind je ook aanbieders in Waaxens, Brantgum en Raard.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR HerderOudbuurt 21-239145 SETernaard
SPAR Klein VaarwaterKlein Vaarwaterweg 149164 MABuren
Zorggroep Pasana – De SkuleStationswei 129123 JZMetslawier
Riska warme maaltijd serviceEintemastrjitte 89104 EWDamwâld
Vrouwe JakobaBadweg 49166 NJSchiermonnikoog
SuperinnesHoge Eggenweg 69163 JPNes
BuurtzorgHoofdstraat 59172 MLFerwert
SPAR MaaltijdserviceNije Buorren 5-99172 MZFerwert
HekseketelTorenstraat 119163 HDNes
SPAR ManjeStrandweg 29162 EVBallum
Weergave met regionale maaltijdservices van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Hollum

Met name ook bedrijven bestellen steeds vaker bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hieronder behandelen we een aantal voorbeelden van maaltijdenservices voor bedrijven.

  • Organisaties bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook veel zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met landelijke bedrijven voor magnetronmaaltijden in Hollum. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
  • Diverse thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
  • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen zodoende een verse en gezonde maaltijd opeten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: alle veelgestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Hollum in de regel aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, niet te veel zout, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een opwarmmaaltijd samengesteld?
Een avondmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en recepten van over de hele wereld. Zoals Bloemkool cordonbleu schotel of Lamsvleesworstje, ratatouille, pandanrijst.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa 20 minuten op 100 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het ook in de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht warm bezorgd in Hollum.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Hollum?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel wisselend. Elke service heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht beïnvloedt de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,70. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (vanaf €6,25. Voor tafeltje dekje (warme levering) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,35) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Allereerst heb je supers en verswinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Daarnaast heb je natuurlijk de maaltijdservice Hollum. Dat zijn bijvoorbeeld professionele keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ook is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Ameland?
Via www.ameland.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij bestaan er andere regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.