Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Drouwenerveen

Opties achterhalen voor kant en klaar maaltijden bestellen in Drouwenerveen? Middels onze site vind je relevante info. We vertellen je wat een maaltijdservice inhoudt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer leggen we alles uit over de verschillende soorten maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar leveranciers vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en er is heel veel variatie in het aanbod. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je vragen voor onze medewerkers? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
PlaatsDrouwenerveen
Postcode9525
Website gemeentewww.borger-odoorn.nl
kant-en-klaar-maaltijden-drouwenerveen

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Check de huidige aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Drouwenerveen?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smakelijke kant en klaar maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Zoals gerechten als: Andijviestamppot, vegetarische balletjes en Stamppot met snijbonen, spekjes, rund.gehaktb.. In het gedeelte hierna lees je informatie over heel uiteenlopende groepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

  • Ouderen: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, zijn niet zo zout en vet en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om het geheugen op peil te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, glutenvrij, gemalen, zoutarm, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, vetarm.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Door die kant-en-klaar oplossingen behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
  • Drukke gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
  • Alleenstaanden: Studeren, sport en familie en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Drouwenerveen: waar kan ik uit kiezen?

Wanneer je je oriënteert op gezonde thuismaaltijden in Drouwenerveen dan zijn er drie varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, tarieven, herkomst producten en leveropties.

  1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Drouwenerveen? Dit type kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel 2 of 3 keer per maand aan huis geleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Ideaal als u niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-drouwenerveen

Vergelijk diverse maaltijdservices

In onderstaand schema verstrekken we een database met erkende leveranciers van warme maaltijden in Drouwenerveen. Per instantie vind je praktische info zoals het huidige assortiment en de prijzen. Druk op de knop van een bedrijf voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instellingen voor opwarmmaaltijden

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een lijst met lokale maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: cateraars, supermarkten, welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond en Drouwenermond.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
Database met lokale bezorgservices van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Drouwenerveen

Ook kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hierna sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdopties voor bedrijven.

  • Bedrijven en kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook veel zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Meestal hebben ze afspraken gemaakt met landelijke leveranciers van magnetronmaaltijden in Drouwenerveen. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
  • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten zelf.
  • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen dan een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen alvorens ze naar huis gaan.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de voordelen: dagverse gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Drouwenerveen aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat meestal een tabel met de exacte voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat gaat er in een opwarmmaaltijd?
De basissamenstelling van een gerecht wordt gevormd door 3 onderdelen. Om te beginnen zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit typische Hollandse recepten, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Zoals Gehaktballetjes in satésaus en Venkelsoep met dille.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer een half uur op 110 – 125 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 – 10 minuten op 600 – 800 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Drouwenerveen.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Drouwenerveen?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren variëren nogal. Elke maaltijdbezorger heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,90. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €6,25. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en dessert (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice Drouwenerveen. Voorbeelden zijn cateringbedrijven en grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Daarnaast zijn er ook nog potentiële instanties zoals (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Borger-Odoorn?
Aan de hand van www.borger-odoorn.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO wordt verstrekt. Tevens zijn er mogelijkheden via de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.