Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Waterhuizen

Wil je kant en klaar maaltijden bestellen in Waterhuizen? Op deze pagina tref je een uitgebreide beschrijving. Zo gaan we verder in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer vertellen we meer over de diverse soorten gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje aanbieders vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan opties voor zakelijke maaltijden overwegen. Opwarmmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Is er nog wat onduidelijk? Bekijk dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGroningen
GemeenteMidden-Groningen
PlaatsWaterhuizen
Postcode9609
Website gemeentewww.midden-groningen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-waterhuizen

Kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen?

Check de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wat zijn voordelen van de maaltijdservice in Waterhuizen?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n dagelijkse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Kies bijvoorbeeld voor: Pastaschotel: kip met broccoli en/of Zalm in dillesaus. Hieronder check je enkele voorbeelden van groepen mensen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

  • Ouderen en bejaarden: 70-plussers krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Aan de hand van senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De producten zitten vol groenten, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen gezond te houden. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, en koolhydraatarm, natriumarm, diabetes, vegetarisch.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking zijn vaak erg geholpen met kant-en-klaar maaltijden. Daardoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
  • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen hebben een grote impact op onze agenda. Even snel een maaltijd maken schiet er dan wel eens bij in. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
  • Starters: Werk, de fitness en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Waterhuizen: wat zijn de mogelijkheden?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Waterhuizen dan heb je feitelijk 3 opties: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort heeft positieven en negatieven kanten. De maaltijden verschillen als het gaat om aanbod, prijzen, herkomst producten en leveropties.

  1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Waterhuizen? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Dikwijls om de week afgeleverd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. Zeker praktisch op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
bezorgmaaltijd-waterhuizen

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder tref je een verzameling bekende leveranciers van warme maaltijden in Waterhuizen. Per instantie bieden we details als assortiment en vanafprijs. Druk op de button van een instelling voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bedrijven van thuismaaltijden

Hierna vind je een weergave van plaatselijke instanties. Dit kunnen zijn welzijnsorganisaties, supermarkten, cateraars, stichtingen, zorginstellingen. Op dit portaal vind je ook aanbieders in Hoogezand, Kiel-Windeweer en Foxhol.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager SmitGorecht-Oost 299603 AAHoogezand
BuurtzorgHoofdweg 1119626 ACSchildwolde
Restaurant De BurchtVan der Duyn van Maasdamweg 2509602 VTHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
BuurtzorgPoststraat 29628 ABSiddeburen
TSN ThuiszorgHoofdweg 19621 AASlochteren
Restaurant Zonnehuis UfkenshuisReint Dijkemastraat 19628 CWSiddeburen
SPAR KroonHoofdstraat 369635 AVNoordbroek
BuurtzorgNoorderstraat 388a9611 AWSappemeer
Restaurant Zonnehuis Sint JozefNoorderstraat 1429611 ANSappemeer
Opsomming met gemeentelijke aanbieders van thuismaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Informeer dan onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Waterhuizen

Ook zakelijke klanten kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In het gedeelte hieronder behandelen we diverse opties van maaltijdservices voor bedrijven.

  • Kantoren of bedrijfspanden laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
  • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele bedrijven voor magnetronmaaltijden in Waterhuizen. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
  • Diverse thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je advies inwinnen over het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
  • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden aan huis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: groenterijke gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Waterhuizen zich aan moeten houden. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en voldoende eiwitten. Op het etiket op de verpakking vind je informatie over de precieze voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een avondmaaltijd kent 3 onderdelen. In de basis hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En als laatste heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er Hollandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Hachee met rode kool en gekookte aardappelen & Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree.

Hoe warm ik de thuismaaltijd op in de magnetron?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Dit kan in ongeveer 25 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Normaal gesproken lukt dat al in 4 tot 8 minuten op 550 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Waterhuizen.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Waterhuizen?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke service heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,60. Een dagverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €5,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,40) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,35).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede is er de maaltijdservice Waterhuizen. Denk dan aan professionele keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Midden-Groningen?
Aan de hand van www.midden-groningen.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Verder heb je soms ook recht op zorg via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.