Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Den Ham

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Den Ham? Via deze website tref je alles wat je moet weten. We omschrijven precies wat een maaltijdservice precies is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Daarbij vertellen we meer over de aanwezige type maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar bedrijven vergelijken. Als laatste kan je ook zakelijke mogelijkheden bekijken. De opwarmmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Ze smaken ontzettend goed en er is heel veel variatie in het aanbod. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGroningen
GemeenteWesterkwartier
PlaatsDen Ham
Postcode9883
Website gemeentewww.westerkwartier.nl
kant-en-klaar-maaltijden-den-ham

Genieten van kant-en-klaar maaltijden?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Den Ham?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een dagelijkse kant en klaar maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Zoals maaltijden als: Eieromelet in kaassaus of Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. In onderstaande tekst benoemen we meerdere segmenten Nederlanders die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

  • Senioren / bejaarden: Senioren die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Met behulp van senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor de oudere doelgroep zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, eiwitrijk, gemalen, en diabetes, natriumarm, vetarm, koolhydraatarm.
  • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Mede door deze producten behouden ze een stukje zelfstandigheid. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
  • Families met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Een baan, sport en studie moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
  • Alleenstaanden: Studie, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke dag iets gezonds klaarmaken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Den Ham: welke zijn geschikt?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Den Ham dan heb je drie keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. Let goed op de verschillen in aanbod, tarieven, kwaliteit en betaal- en bezorgmogelijkheden.

  1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je bewaart het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Den Ham? Deze wordt na bereiding direct ingevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaal 2 of 3 keer per maand op locatie geleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Ideaal als u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-den-ham

Vergelijk diverse maaltijdservices

In het schema hieronder bieden we een database met populaire keukens voor warme maaltijden in Den Ham. Per bedrijf bekijk je details als het actuele aanbod en de kosten. Klik op de knop van een organisatie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instanties van thuismaaltijden

In het schema hierna tref je een overzicht met gemeentelijke maaltijdservices. Dat kunnen o.a. zijn: zorginstellingen, stichtingen, supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Opende, Lutjegast en Gerkesklooster.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Taedes MaaltijdserviceProvincialeweg 29865 AHOpende
Gezondheidscentrum OverdiepStadshaven 239902 DAAppingedam
BuurtzorgProvincialeweg 989863 PJDoezum
TSN ThuiszorgHoflaan 59861 BNGrootegast
HSS HulpverleningStationslaan 109919 ABLoppersum
Keurslager de JongOverdiep 129902 BXAppingedam
Restaurant Zonnehuis WiemersheerdDe Schepperij 29919 HJLoppersum
SWDWaddenweg 49933 KHDelfzijl
Catering De VestingBolwerk 69901 GBAppingedam
Restaurant De Groene WeideSnelgersmastraat 159901 AAAppingedam
Weergave met regionale organisaties van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Maaltijden voor bedrijven in Den Ham

Juist bedrijven maken regelmatig gebruik van een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdopties voor bedrijven.

  • Bedrijven laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld bij een cursus of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als werkgever wil je dan graag een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook zorggroepen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak werken ze samen met bekende aanbieders van magnetronmaaltijden in Den Ham. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
  • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
  • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een lekkere en voedzame maaltijd krijgen als u tot laat werkt.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de voordelen: voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten hebben zich de laatste jaren ontwikkeld. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Den Ham normaliter aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd kent 3 aspecten. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijv. Gekruide speklap & Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 110 – 125 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddelde maaltijd lukt dat in ongeveer 5 – 10 minuten op 550 – 750 watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Den Ham.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Den Ham?
De kosten van de maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,75. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €6,50. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,65) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,20).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Allereerst heb je supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice Den Ham. Voorbeelden zijn cateringbedrijven en grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ook hebben we nog de zorgverleners en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Westerkwartier?
Aan de hand van www.westerkwartier.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Daarbij zijn er mogelijkheden die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen en spaartegoeden.