Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Schipluiden

Zoek je een leverancier voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Schipluiden? Aan de hand van deze site tref je aanvullende details. We gaan bijvoorbeeld dieper in op wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Evenzeer bespreken we de huidige gerecht-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook instellingen vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je mogelijkheden opvragen voor zakelijke doelgroepen. De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wil je nog meer weten? Check dan eerst de vragensectie (FAQ). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteMidden-Delfland
PlaatsSchipluiden
Postcode2636
Website gemeentewww.middendelfland.nl
kant-en-klaar-maaltijden-schipluiden

Kant-en-klaar maaltijden uitproberen?

Vergelijk alle aanbiedingen en probeer een proefpakket

Wat biedt de maaltijdservice in Schipluiden?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een gezonde kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst & Kipragout champignons. In het gedeelte hierna benoemen we meerdere segmenten Nederlanders die regelmatig gebruik maken van een maaltijdservice:

  • Ouderen / senioren: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen en ook om mentaal gezond te blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aangemalen, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, vetarm.
  • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel pluspunten.
  • Drukke gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, school en sport vereisen een goede planning. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
  • Alleenstaanden: Werk, school, de sportschool en familie en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol met groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Schipluiden: hoe werkt dat?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Schipluiden dan zijn er 3 varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met aanbod, tarieven, versheid en bezorging.

  1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Schipluiden? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal per 6 of 12 stuks bij je thuisbezorgd.
  3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Een uitkomst wanneer u zelf niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
bezorgmaaltijd-schipluiden

Vergelijk verschillende maaltijdservices

In de volgende tabel vind je een opsomming van professionele aanbieders van warme maaltijden in Schipluiden. Per bezorgservice check je details als assortiment en het tarief. Druk op de knop van een organisatie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instanties van opwarmmaaltijden

In de tabel hierna bekijk je een verzameling lokaal georiënteerde aanbieders. Dat kunnen o.a. zijn: slagerijen, stichtingen, supermarkten, zorginstellingen, cateraars. Op deze site vind je ook organisaties in Ter Aar, Rijnsaterwoude en Woubrugge.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Korpershoek SchipluidenWindrecht 10a2636 JASchipluiden
Makkelijke maaltijd LansingerlandWesterplein 962651 JMBerkel en Rodenrijs
De DorpstafelPrins Willem Alexanderhof 22635 JMDen Hoorn
Klein WestlandDijkshoornseweg 212635 EJDen Hoorn
BuurtzorgNotaris Kruytstraat 362661 HPBergschenhoek
Slagerij de RooijRodenrijseweg 52651 BMBerkel en Rodenrijs
Slagerij de WithDorpsstraat 702665 BKBleiswijk
Eri CateringBurgemeester Elsenweg 122671 DCNaaldwijk
BuurtzorgHet Baken 42641 JNPijnacker
Keurslager OpstalAckershof 112641 DXPijnacker
Schema met plaatselijke maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Maaltijden voor bedrijven in Schipluiden

Ook bedrijven en kantoren hebben baat bij bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De zakelijke maaltijdservice bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

  • Bedrijven laten vaak een overwerkmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
  • Ook zorgcentra (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Vaak is dit contractueel geregeld met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Schipluiden. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
  • Ook thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) vragen steeds meer om kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een smakelijke en gezonde maaltijd gebruiken rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden verantwoord en gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds gezonder. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde warme maaltijd in Schipluiden specifiek aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de verpakking staat meestal een tabel met de exacte voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een opwarmmaaltijd?
Een avondmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Als eerste heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je hebt de keuze uit oer-Hollandse gerechten, gerechten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Onder andere Perzische rijst, kikkererwten, lamsstoofvlees en Ajam pangang, nasi goreng.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het ook in de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden warm bezorgd in Schipluiden.

Wat betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Schipluiden?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke service hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft effect op de kosten. Een gewoon goede diepvriesmaaltijd is er al voor €4,65. Een dagverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,55) en toetje (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede is er de maaltijdservice Schipluiden. Het gaat hier om cateraars en/of gespecialiseerde keuken die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tenslotte onderscheiden we nog zorgverleners en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Midden-Delfland?
Op de website www.middendelfland.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens zijn er landelijk regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.