Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Woubrugge

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Woubrugge? Aan de hand van deze site verstrekken we een uitgebreide beschrijving. We omschrijven precies wat een maaltijdservice concreet kan bieden, en wie er gebruik van kan maken. Eveneens behandelen we ook de verschillende gerechten opties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar organisaties vergelijken. Bestellen voor groepen? Ga dan info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Kom je er nog niet helemaal uit? Surf dan eerst verder naar de meestgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioZuid-Holland
GemeenteKaag en Braassem
PlaatsWoubrugge
Postcode2481
Website gemeentewww.kaagenbraassem.nl
kant-en-klaar-maaltijden-woubrugge

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Woubrugge?

Houd je niet van koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een verse kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Kies bijvoorbeeld voor: Perzische rijst, kikkererwten, lamsstoofvlees & Kip in crèmesaus, broccoli, aardappelpuree. Hieronder tref je meerdere segmenten Nederlanders die steeds vaker kiezen voor een maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Via speciale senioren maaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om gewicht te verliezen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en vetarm, natriumarm, vegetarisch, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen vaak met kant-en-klaar maaltijden goed uit de voeten. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Families: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Studie, werk en hobby’s hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken lukt dan niet altijd. Door gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Starters: Studeren, de sportschool en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Woubrugge: wat moet ik kiezen?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Woubrugge dan heb je eigenlijk drie varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, tarieven, smaak en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Woubrugge? Deze wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Gewoonlijk elke 2 weken aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt eetklaar aan huis geleverd. De oplossing wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort en als een maaltijd opwarmen ook niet zelfstandig lukt. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
bezorgmaaltijd-woubrugge

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het volgende schema verstrekken we een verzameling bekende keukens voor warme maaltijden in Woubrugge. Per instantie verstrekken we praktische info zoals het type maaltijden en de kosten. Klik op een instantie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden

Hierna tref je een verzameling regionale bedrijven. Dat kunnen o.a. zijn: cateraars, welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, zorginstellingen. Op deze site vind je ook leveranciers in Nieuwveen, Aarlanderveen en Rijnsaterwoude.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR Bregman1 Batehof2481 ARWoubrugge
H.V.P. ZorgMelis Stokelaan 2496 W2541 GSDen Haag
SPAR MaaltijdserviceDe Strooplikker 192461 CWLangeraar
Stichting Welzijn Ouderen Leimuiden-RijnsaterwoudeEsdoornlaan 12451 XNLeimuiden
Verpleeghuis Gulden HuisSteenhouwersgaarde 12542 AADen Haag
Slagerij BartenOude Kustlijn 972496 SKDen Haag
EphrosFluitenbergstraat 772545 NKDen Haag
A.G.Z. ThuiszorgTer Nieuwburgstraat 82548 SCDen Haag
Saur CateringWestvlietweg 68a2495 AADen Haag
Sm@ecktheater PaulSimon Carmiggelthof 472492 JNDen Haag
Database met plaatselijke organisaties van thuismaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Woubrugge

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand vind je een aantal voorbeelden van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

 • Kantoren maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als werkgever wil je dan graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele bedrijven voor magnetronmaaltijden in Woubrugge. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) komen ouders vaak tegemoet met gezonde kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd krijgen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: lekkere en voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijdbezorging aan huis

Hoe gezond zijn kant en klaar maaltijden?
De hedendaagse kant-en-klare gerechten komen goed uit de test. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde warme maaltijd in Woubrugge in Nederland aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket vind je vaak een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd bestaat uit 3 componenten. Om te beginnen zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. Onder andere Gepaneerde varkensschnitzel en Hongaarse goulash, rijst, doperwten.

Hoe werkt het opwarmen van een thuismaaltijd?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa 30 minuten op 125 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 12 minuten op 600 – 850 watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) warm bezorgd in Woubrugge.

Hoe duur is een bezorgmaaltijd in Woubrugge?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke leverancier heeft weer andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,65. Een dagverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €6,00. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,50) en/of een toetje na (vanaf €1,00).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Als tweede mogelijkheid kan je bestellen bij de maaltijdservice Woubrugge. Dat zijn bijvoorbeeld professionele keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tevens kun je soms ook terecht bij zorggroepen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Kaag en Braassem?
Op www.kaagenbraassem.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw vermogen en inkomen.