Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Zuidbroek

Wil je alles weten over gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Zuidbroek? Hieronder verstrekken we alles wat je moet weten. Zo leggen we uit wat een maaltijdservice inhoudt, en wie er gebruik van kan maken. Verder leggen we alles uit over de verschillende maaltijd-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar instellingen vergelijken. Bedrijfsmatig bestellen? Dan kun jij onderzoeken wat de bedrijfsmatige oplossingen zijn. Er zitten veel positieve aspecten aan opwarmmaaltijden. De smaak is echt prima en je warmt ze eenvoudig en snel op. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGroningen
GemeenteMidden-Groningen
PlaatsZuidbroek
Postcode9636
Website gemeentewww.midden-groningen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-zuidbroek

Kant-en-klaar maaltijden zelf ervaren?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Voor wie is de maaltijdservice in Zuidbroek?

Ben jij geen goede kok? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n lekkere kant en klaar maaltijd is een prettige ervaring. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals eten als: Zalmfilet in roomsaus en Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng. Hieronder vind je allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

  • Ouderen / senioren: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor opwarmmaaltijden. Aan de hand van senioren maaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden zijn erg voedzaam, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om gewicht te verliezen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, en vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes.
  • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel mogelijkheden.
  • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vragen veel van onze tijd. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde kant-en-klaar maaltijden schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
  • Afgestudeerden: Een drukke baan, de fitness en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol met groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Zuidbroek: hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in gezonde thuismaaltijden in Zuidbroek dan bestaan er 3 keuzemogelijkheden: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft zowel voor- als nadelen. Let goed op de verschillen in assortiment, kosten, versheid en bezorgintervallen.

  1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Zuidbroek? Deze wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaliter per box van 6 gerechten aan huis bezorgd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt reeds opgewarmd bij je thuis geleverd. Erg handig op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-zuidbroek

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In het schema hieronder bekijk je een database met professionele organisaties voor warme maaltijden in Zuidbroek. Per bedrijf doorzoek je eenvoudig praktische info zoals het actuele aanbod en de kosten. Klik op de knop van een bezorgservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke organisaties van kant-en-klaar maaltijden

In de tabel hierna verstrekken we een lijst met plaatselijke bedrijven. Dit kunnen zijn zorginstellingen, cateraars, supermarkten, welzijnsorganisaties, slagerijen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Siddeburen, Steendam en Tripscompagnie.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSpoorstraat 359636 ASZuidbroek
Keurslager WestermanPromenadepad 799641 DCVeendam
Woonzorgcentrum GockingaheemNanno Mulderstraat 229635 CLNoordbroek
SPAR KroonHoofdstraat 369635 AVNoordbroek
BuurtzorgPieter Sneeuwplein 129641 KAVeendam
Restaurant La VacheMuseumplein 29641 ADVeendam
Huize FranciscusPrins Bernhardlaan 569641 LWVeendam
Maaltijdservice de LangeleegteKorte Leegte 7a9641 PAVeendam
Catering PerdokBeneluxweg 179636 HVZuidbroek
TSN ThuiszorgEuropaweg 2D9636 HTZuidbroek
Weergave met kleinschalige aanbieders van opwarmmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Zuidbroek

Ook zakelijke klanten kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Verderop sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdservices voor bedrijven.

  • Kantoren laten doorgaans overwerkmaaltijden leveren. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als werkgever wil je dan graag een warme maaltijd faciliteren.
  • Ook veel zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. In de regel is dit contractueel geregeld met erkende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Zuidbroek. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
  • Verschillende thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
  • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met kant-en-klaar maaltijden. De kids kunnen een lekkere en gezonde maaltijd nemen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de voordelen: de lekkerste en meest voedzame menu’s zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde warme maaltijd in Zuidbroek specifiek aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat meestal een tabel met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
De basissamenstelling van een gerecht kent 3 aspecten. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je vlees/vis/vleesvervangers. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijvoorbeeld Hachee met rodekool en witte rijst of Spagheti carbonara.

Hoe moet ik mijn thuismaaltijd opwarmen?
Het bereiden van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer 30 – 40 minuten op 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een reguliere maaltijd gaat dit in zo’n 4 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Zuidbroek.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Zuidbroek?
De prijzen van de verschillende maaltijden variëren nogal. Elke maaltijdbezorger heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Diepvriesmaaltijden zijn er vaak al vanaf €4,80. Een dagverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €5,75. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,65) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice Zuidbroek. Denk dan aan speciaal ingerichte keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Midden-Groningen?
Via de info op www.midden-groningen.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.