Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Rhee

Wil jij vandaag nog kant en klaar maaltijden bestellen in Rhee? Op kantenklaarmaaltijden.com check je aanvullende details. Zo bieden we uitleg over wat een maaltijdservice is, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer bespreken we de aanwezige soorten maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook maaltijdservices vergelijken. Als laatste kan je ook informeren naar zakelijke oplossing. De opwarmmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De smaak is echt prima en er is heel veel variatie in het aanbod. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioDrenthe
GemeenteAssen
PlaatsRhee
Postcode9486
Website gemeentewww.assen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-rhee

Kant-en-klaar maaltijden in huis halen?

Vergelijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Wie maakt er gebruik van de maaltijdservice in Rhee?

Ben jij geen goede kok? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n verse kant en klaar maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Zoals gerechten als: Naturel-pannenkoek of Witlofschotel met ham en kaas. In onderstaande tekst lees je informatie over voorbeelden van doelgroepen die geholpen zijn bij de maaltijdservice:

 • Senioren: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Dankzij speciale senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze producten zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of juist om op gewicht te komen en blijven. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en koolhydraatarm, natriumarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Studenten: Werk, school, hobbies en familie en vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Rhee: waar kan ik uit kiezen?

Als je graag gebruik wil maken van gezonde thuismaaltijden in Rhee dan heb je drie opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke type maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om aantal maaltijden, prijzen, versheid en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Rhee? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Gewoonlijk 1 of 2 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt warm opgediend bij je in de woonkamer. Een uitkomst wanneer u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
bezorgmaaltijd-rhee

Landelijke maaltijdservices vergelijken

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een database met landelijke leveranciers van warme maaltijden in Rhee. Per leverancier doorzoek je eenvoudig details als het huidige assortiment en de tarieven. Klik op de knop van een maaltijdvoorziening voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden

Hierna tref je een lijst met lokaal georiënteerde organisaties. Voorbeelden zijn supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in Midlaren, Noordlaren en Zeegse.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Weergave met lokale bedrijven van senioren maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Rhee

Met name ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij een bedrijfsmaaltijd. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De zakelijke maaltijdservice levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop lichten we enkele situaties toe van maaltijdleveranciers voor bedrijven.

 • Kantoren bestellen zogenoemde overwerkmaaltijden voor personeel. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentrums (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In de regel werken ze samen met bekende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Rhee. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen dan een gezonde en voedzame maaltijd opeten rond een uur of 17:00.

Koelverse- of diepvriesmaaltijden thuisbezorgd

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen betreffende maaltijdbezorging aan huis

Zijn kant-en-klaar maaltijden wel gezond?
Kant-en-klare gerechten worden steeds beter getest. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Rhee normaliter aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), het liefst gekookt met volkoren artikelen, max. 100 gram aan vlees of vis en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket vind je een overzicht met de exacte voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een doorsnee-maaltijd bestaat uit 3 componenten. Ten eerste heb je natuurlijk de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt kiezen uit Hollandse maaltijden, gerechten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Denk aan Penne vier kazen, uitgebakken spekjes en Ajam pangang met nasi goreng.

Hoe moet ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is simpel. Dit doe je in circa 20 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 4 – 10 minuten op 600 – 750 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden warm bezorgd in Rhee.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een bezorgmaaltijd in Rhee?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,75. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €6,55. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,75) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,50).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice Rhee. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ook hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Assen?
Via de info op www.assen.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. De gemeente vertelt hier hoe het zit met maaltijdhulp die via de WMO kan worden aangeboden. Ook bestaan er andere regelingen vanuit de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het spaarvermogen en actuele inkomen.