Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 150 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €29,99

Kant en klaar maaltijden Ter Aard

Zoek je een leverancier voor gezonde kant en klaar maaltijden bestellen in Ter Aard? Middels onze site vind je aanvullende details. We omschrijven precies wat een maaltijdservice is, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Verder behandelen we ook de diverse type maaltijden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan voorzieningen vergelijken. Voor een organisatie bestellen? Voor die situaties kun je informeren naar zakelijke oplossing. Opwarmmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioDrenthe
GemeenteAssen
PlaatsTer Aard
Postcode9487
Website gemeentewww.assen.nl
kant-en-klaar-maaltijden-ter-aard

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Check de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Waarom kiezen voor een maaltijdservice in Ter Aard?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een smakelijke kant en klaar maaltijd neemt veel werk uit handen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Gekruide speklap of Sharmila khodra fe sharmila. In onderstaande tekst benoemen we allerlei soorten groepen die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

 • Bejaarden: Senioren krijgen vaak opwarmmaaltijden aan huis. Geholpen door deze senioren maaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De menu’s zijn super gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor 70-plussers is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de werking van hersenen te stimuleren. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan eiwitrijk, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, en koolhydraatarm, natriumarm, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Families: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Studenten: Werk, school, muziek en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Ter Aard: welke zijn geschikt?

Als jij kijkt naar alternatieven voor gezonde thuismaaltijden in Ter Aard dan heb je 3 opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, kosten, bewaaradviezen en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Ter Aard? Deze wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Doorgaans 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. Een Tafeltje dekje maaltijd wordt opgewarmd aan huis bezorgd. Ideaal op het moment dat u geen keuken heeft en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
bezorgmaaltijd-ter-aard

Vergelijk diverse maaltijdservices

In de tabel hierna vind je een opsomming van landelijke leveranciers van warme maaltijden in Ter Aard. Per aanbieder bieden we informatie als het actuele aanbod en budget. Tik op de knop van een maaltijdservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Gemeentelijke bezorgservices van opwarmmaaltijden

In de tabel hierna vind je een verzameling lokale maaltijdservices. Voorbeelden zijn welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen, supermarkten, cateraars. Op deze site vind je ook adresgegevens van partijen in Noordlaren, Vries en Taarlo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Tabel met kleinschalige leveranciers van kant-en-klaar maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Maaltijden voor bedrijven in Ter Aard

Ook kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De zakelijke maaltijdservice kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties van dagverse maaltijden voor bedrijven.

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er nog even door vergaderd moet worden. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (o.a. woongroepen en dagbestedingen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls hebben ze een overeenkomst met erkende bedrijven voor magnetronmaaltijden in Ter Aard. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen rond half 6 in de avond.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Is het gezond om kant-en-klaar maaltijden te eten?
Het imago van kant-en-klare gerechten is flink opgepoetst. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde warme maaltijd in Ter Aard normaliter aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, niet te veel zout, gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking vind je vaak een tabel met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale opwarmmaaltijd eruit?
Een gemiddelde maaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Als eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis/vleesvervangers. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Denk aan Kersenpannenkoek & Gebakken rijst.

Hoe moet ik de thuismaaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een koelverse- of diepvriesmaaltijd is kinderspel. Optie 1 is ongeveer 35 minuten op 110 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan het ook in de magnetron. Bij een doorsnee-maaltijd doe je dit in circa 5 tot 10 minuten op 600 – 750 watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes warm bezorgd in Ter Aard.

Hoeveel betaal ik voor een bezorgmaaltijd in Ter Aard?
De tarieven van maaltijden aan huis liggen ver uit elkaar. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd heeft effect op de kosten. Een diepvriesmaaltijd bestel je al voor €4,55. Een dagverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (rond de €6,55. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,45) en nagerecht (vanaf €1,35).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Ook kan je gebruik maken van de maaltijdservice Ter Aard. Dit zijn vaak grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ook kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Assen?
Door middel van www.assen.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over maaltijdhulp via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast zijn er mogelijkheden vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en spaartegoeden.